423049 423049 423049 423049 423049 423049 423049 423049 423049 423049 423049

Sølvkroken Spesial Classic Zebra C/R 12g

Kjøp 8 sluker få en gratis slukboks

Varenr: 242745
99,-
-+
20+ stk på nettlager
  • 1Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Sølvkrokens Spesial Classic har vært en bestselger til ørret- og annet ferskvannsfiske siden 1930. Sølvkroken Spesial Classic er Sølvkrokens mest kjente fiskesluk og har vært en klassiker i de aller fleste slukskrin i Norge gjennom generasjoner. Den er kanskje en av de mest solgte slukene i Europa.

 

  • Bestselger
  • Testvinner
  • Lokker til hugg
  • Sølvkrokens original

 

Denne klassikeren har en gange i vannet som er uimotståelig for både ørret og annen edelfisk. I tillegg har den fått fargekombinasjoner og mønstre som både vi og sportsfiskere vet er effektive, og som skal passe alle typer forhold og vær.


Sølvvarianten med røde prikker har vært så godt som uforandret i over 90 år! Dette var den første sluken Bjarne Zachariassen, mannen bak Sølvkroken, laget. Siden har det kommet til flere varianter av ørretfavoritten, i dag er det over ti farger å velge mellom i gramvektene 4, 7, 10, 12 og 18.

 

Hvilke fisk biter på Sølvkroken Spesial Classic?

De aller fleste fisker lokkes til hugg av sluker med lokkende gange og vil trigges til hugg. Men hovedsaklig så er det ørret, røye, abbor og laks denne brukes til. Men det tas ofte både gjedde og harr med Spesial Classic slukene. Den er en selvskreven sluk i erfarne slukfiskeres slukskrin.

 

Hvordan fisker man med Sølvkroken Spesial?

Spesial Classic sluken kan sveives inn både fort eller sakte, alt etter hvordan fisken er «på hugget». Husk på at ørreten ofte angriper det som bryter et normalt bevegelsesmønster. Det kan derfor være lurt å sveive inn i forskjellige hastigheter, og du kan godt legge inn små pauser, det er ofte da fisken ser sitt snitt og hugger til.

 

Et annet tips er å la den synke litt ned til bunnen for så å sveive litt raskt inn og stoppe for å la den synke ned igjen. Dette kan du gjenta til fisken biter eller sluken er inne hos deg og du prøver på nytt. Da får du fisket av flere nivåer i vannlagene for hvert kast. Prøv også rask innsveivning ganske høyt opp mot vannskorpa dersom det er litt grumsete vann og solen skinner. Refleksjonene fra sluken kan fungere som en diskokule og lokke til seg fisk fra lengere avstand.

 

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Alternativer
Velg
89,-
100+
Andre kjøpte også
Support