245385

Sølvkroken Morild Seatrout W/P/F 13g

Kjøp 8 sluker få en gratis slukboks

Varenr: 184188
99,-
-+
20+ stk på nettlager
  • 2Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Sølvkroken Morild Seatrout har siden introduksjonen i 2001 blitt et "must" for alle som er på jakt etter sjøørret. Kombinasjonen av fristende gange og fluekrok med tinsel gjør at sjøørreten har problemer med å holde seg unna. Utviklet for fiske etter sjøørrreten langs hele kysten av Norge.

 

Dette er den sølvkroken-sluken det selges absolutt mest av til fiske etter sjøørreten.

 

Kombinasjonen av skjesluk og fluekrok med tinsel har vist seg å være svært effektivt til sjøørretfiske. Morild Seatrout kommer i klassiske sjøørretfarger, her finnes farger for alle tenkelige forhold.

 

Bestselger til sjøørret!

 

Her er også sølvkrokens egne sluktips når det gjelder fargevalg på slukene

Det kan være store variasjoner på hva fisken ønsker, både fra ett område til ett annet, og fra dag til dag på samme sted, men her er en liten oversikt over hvilke farger som erfaringsmessig har vist seg å være gode til forskjellige forhold.

 

Hvit/lys: Veldig bra tidlig på sesongen ved vinter og vår. Kan også fiske bra ved sakte innsveivning.

 

Blått: En klassikker etter sjøørreten og fungerer som regel best på klare dager og kan gjerne fiskes både dypt og i vannflaten. Svært godt forslag til sjøørreten.

 

Sort: Er en super farge når du skal fiske sent på kvelden, skumringen eller på natta. Bør prøves, om du ikke alt har lagt svarte sluker klar i slukskrinet. Skaper en god silouett mot himmelen.

 

Rosa: Rosa sluker, fluer, spinnere og wobblere har en nesten magisk tiltrekkningskraft på sjøørerten når det fiskes i solskinn. Må prøves.

 

Når ingen av disse lykkes i å fange fisk er det heldigvis flere litt villere farger å teste.

 

Sølvkrokens fisketips

Har du funnet fargen som fisker best den dagen du er ute, sørg for å ha to sluker av samme farge. Mister du den ene så slutter ikke fiskehellet der og da. Men du kan velge samme farge og fisker videre uten å måtte eksperimantere med alternative farger.

 

 

 

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Support