115223 115223

Buch Salmon Dyptgående 32g CB

Kjøp 8 sluker få en gratis slukboks

Varenr: 130344
119,-
-+
16 stk på nettlager
  • 1Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Buch Salmon Dyptgående 32g CB (copper/black / kobber/sort) er en spesielt god sluk for laksefiske i strie lakseelver. Den spesielle formen gir en eggende gange som fisken ikke kan motstå. Den røde ringen på innsiden er ekstra provoserende for laksen og irriterer den til å slå til. La sluken drive med strømmen, hold stram line og sveiv inn. 

 

Opplev fordelene med denne dyptgående varianten av Buch Salmon. Med en tykkere skje tilbyr den en optimal fiskeopplevelse i strie og kalde lakseelver. Når du forsøker å komme nærmere bunnen av elven, er dette den ideelle laksesluken.  

 

Sølvkroken bekrefter at dette er en av Norges aller beste lakseslukserier! Med over 50 års historie har Buch Salmon fanget storlakser over hele Norden. Dens unike gange, varierte farger og størrelser, gir deg alle fordeler på elvas størrelse og vannmengde. Den dyptgående versjonen kommer i 32 gram.  

 

Enestående design fanger fisk  

Med en stor krumning, veksler sluken side til side i elva, noe som skaper et livlig, uimotståelig og irriterende bevegelser for laksen som tross alt hugger til på alt som irriterer den. Hemmeligheten er dens spesielle design og den karakteristiske ringen inne i sluken, en utfordring laksen simpelthen ikke kan motstå.  

 

Tilgjengelige farger  

Buch Salmon er en universal sluk, egnet for alt fra store lakseelver som Gaula og Altaelva, til mindre lakseelver ellers i norden.. Avhengig av hvor du fisker, kan du tilpasse fisket med ulike farger som Sølvkroken har produsert.  

  • Copper (kobber)  
  • Copper/Black (kobber/sort)  
  • Copper/Orange (kobber/oransje)  
  • Gold (gull)  
  • Silver (sølv)  

 

Dyptgående sluk 

Med Buch Salmon Dyptgående har du en sluk på 32 gram som er spesielt designet for steder hvor du trenger å fiske dypt. Den tykkere designen og mindre overflaten gjør at den borer seg ned i vannmassene, og lar deg nå laksen uansett hvor den befinner seg i elva.

 

Buch Salmon kommer i flere farger, tilpasset forskjellige forhold og elvefarger. Har du noen forskjellige fargevarianter i slukboksen, kan du tilpasse slukvalget etter vannføringen, fargen på elva og været.

 

Vår oppfordring er klar: Prøv Buch Salmon når du jakter på storlaksen. Denne sluken har rykte på seg for å være en skikkelig storlakssluk og har fanget svært mye storlaks opp gjennom årene. Ikke bare det, men Buch Salmon er også populær utenfor Norge, og har vært en favoritt i britiske og irske lakseelver i over 50 år. 

 

Gjør det rette valget for fiskeeventyret ditt. Velg Buch Salmon og opplev forskjellen i dag!

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Andre kjøpte også
Support