98166

Sølvkroken Stingsilda Pilk S/G 125g

Populær og særdeles velprøvd sildepilk

Varenr: 118245
159,-
-+
16 stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Sølvkroken Stingsilda Pilk er en tradisjonell, meget populær og særdeles velprøvd sildepilk  som med sine spesielle fargekombinasjoner, skjellmønstre og håndmalte øyne gir gode fangster. Pilkene har gjennomgående streng for optimal styrke og treblekrok for garantert fangst. Pilken er en bestselger til bruk i sjøen og ute på havet.

 

Hvorfor fungerer stingsilda så bra?

Som fiske art er stingsilda er meget god byttefisk for både sjøørret, ørret og røye, men er også ettertraktet av både makrell og torsk. Stingsild, eller stiklinger, er en familie av stiklingfisker. Familien omfatter 16 arter, hvorav de fleste har langstrakt, noe sammentrykket kropp, og smal halerot. Huden er uten skjell, men ofte dekket av benplater. Felles for alle artene er at det er hannen som passer på yngelen, i et rede han har bygget av vannplanter. Stingsilda har 3–5 pigger foran ryggfinnen. Lever i salt- fersk- og brakkvann.

Les mer om stingsilda på Hooked.no her

 

Stingsilda som pilk

Stingsilda® som pilk er rett og slett knallgod til fiske etter saltvannsarter og har gode fiskehistorier fra de fleste familier som har vært ute på fjorden eller havet for å fiske matfisk.

 

Til sjøfiske

Stingsilda pilker er en naturlig utvikling fra stingsilda slukene og er også et must å ha med seg når du skal fiske i sjøen etter matfisk. Stingsilda-pilken har vært sjøfiskernes favoritt i flere tiår.

 

Registrert varemerke

Visste du at Stingsilda er et registrert varemerke? Både sluk og pilk med navn Stingsilda kan dermed føye til en ® bak navnet.

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Andre kjøpte også
Support