BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Sølvkroken Stingsilda er en tradisjonell, meget populær og særdeles velprøvd sildesluk som med sine spesielle fargekombinasjoner, skjellmønstre og håndmalte øyne gir gode fangster. Sluken har gjennomgående streng for optimal styrke. Sluken er best i sjøen, men de lette vektene går også bra i ferskvann. Fiskes rykkvis eller med jevnt innsveiv.

 

Hvorfor fungerer stingsilda så bra?

Som fiske art er stingsilda er meget god byttefisk for både sjøørret, ørret og røye, men er også ettertraktet av både makrell og torsk. Stingsild, eller stiklinger, er en familie av stiklingfisker. Familien omfatter 16 arter, hvorav de fleste har langstrakt, noe sammentrykket kropp, og smal halerot. Huden er uten skjell, men ofte dekket av benplater. Felles for alle artene er at det er hannen som passer på yngelen, i et rede han har bygget av vannplanter. Stingsilda har 3–5 pigger foran ryggfinnen. Lever i salt- fersk- og brakkvann.

Les mer om stingsilda på Hooked.no her

 

Stingsilda som sluk

Stingsilda® er antageligvis verdens mest kjente sildesluk. Denne sluken er rett og slett knallgod til fiske etter både sjøørret, sei, torsk, lyr, hvitting, makrell og knurr! Mindre gramvekter kan effektivt også brukes i ferskvann.

 

Til sjøfiske

Slanke sildesluker er et must å ha med seg i slukboksen når du skal fiske i sjøen. Stingsilda-sluken har vært sjøfiskernes favoritt i flere tiår. Den kommer i gramvekter fra 18 til 75. I dag finnes den også i en holografisk versjon, og det finnes en lettere versjon beregnet til ferskvannsfiske.

 

Registrert varemerke

Visste du at Stingsilda er et registrert varemerke? Både sluk og pilk med navn Stingsilda kan dermed føye til en ® bak navnet.

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Andre kjøpte også
Support