89976 89976

Sølvkroken Aura Flake R/FL/C 12g

Kjøp 8 sluker få en gratis slukboks

Varenr: 118043
99,-
-+
100+ stk på nettlager
  • 7Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Sølvkroken Aura Flake er en moderne klassiker som har formen sin etter Sølvkroken Lillauren, en av de virkelig tradisjonsrike Sølvkroken-slukene. Fasongen gir sluken unike egenskaper, blant annet kan du fiske den i flere hastigheter uten at den mister gangen. Legger du til den superpopulære og veldig effektive grønne flakefargen, er resultatet klart: En bankers ferskvannsluk!

 

  • Testvinner
  • Best i test
  • Mestfangende
  • Bestselger
  • Moderne klassiker 

 


Aura Flake er en av Norges mestfiskende og bestselgende sluker for ørret og røye, og et absolutt must når du er på jakt etter de største eksemplarene. Tør du dra på neste fisketur uten?

 

Aura Flake har vunnet og kommet helt i toppen flere ganger

Det morsomme er at Aura flake allerede vant ørretsluk-testen første gang i 2011. Men da var Aura Flake egentlig gått ut av produksjonen til Sølvkroken. Men den ble tatt med i testen nesten ved en tilfeldighet.

 

Historien bak er at redaksjonen til bladet Villmarksliv var på fisketur der var det at Dag Kjelsaas (tidligere fagredaktør i Villmarksliv) fikk vite at en kollega som heter Britt hadde fått en ørret på 4kg på denne sluken. Dag Kjelsaas lagde da en sak om skjesluken Aura Flake som han kalte "Britts lille grønne". Responsen på artikkelen var så godt at de fleste butikker som hadde denne på lager solgte seg tom på få dager etter at baldet kom ut i butikkene, også vi på Skitt Fiske ble tomt ganske umiddelbart.

 

Resultatet av den enorme etterspørselen ble at Sølvkroken startet opp produksjonen igjen og første levering kom med fly direkte fra fabrikken til butikken. Etter dette kom Aura Flake på ny med i sortimentet og siden har den vunnet flere tester og anbefalinger som har gjort denne til en bestselger i en årrekke.

 

Sluken kom frem fra glemselen og har notert mang en storfangst og et stort antall fisk, alt bare pga. en tilfeldighet der det ble laget en artikkel, men den har gjentatte ganger bevist at det ikke er tilfeldighet at den er så godt til å fange fisk.

 

Den er blank, har en vibrerende gange og sammen med den grønne fargen trigges fiskene til hugg - gang etter gang. Dette er bevist i gjentatte store sluktester det man går statistisk til verks og får frem en vinner ved å rapportere hugg, fangst og vekt på titusenvis av kast med et stort antall ulike sluker.

 

 

2011 - Sølvkroken Aura flake - Testvinner Villmarksliv første gang

25 av Villmarkslivs lesere dro på 131 fisketurer i perioden mai til september. De fikk med seg to eksemplarer av de 20 slukene Villmarkslivs redaksjon plukket ut som de mest vanlige ørretslukene. Testfiskerne registrerte blant annet hvor mange ørreter de fikk på hver sluk, snittvekt, alle sikre napp og bifangster. Helt på topp havnet Sølvkrokens Aura Flake (7 g), med 64 ørreter, ti flere enn nestesluk på lista!

 

2017 - Tredjeplass i "Den store sluktesten" i Villmarksliv

Sitat fra testen: "Etter testresultatene å dømme, er ørreten fortsatt svak for «den lille grønne», men denne gangen nådde ikke testvinneren fra 2011 helt opp. Plassering som nummer tre sier likevel noe om at den bør med i slukboksen også neste år". Les hele testen på PDF som du kan laste ned her

 

2021 - Aura Flake - Best i test på nytt i Villmarksliv "Den store sluktesten"

Under sommeren 2020 sendte bladet Villmarksliv ut 30 testfiskere til elver og vann over hele Norge. Aura Flake ble kåret til beste sluk til ørretfiske.

 

Aura Flake G/FL 12 gram kaprer altså førsteplassen i sluktesten, der det har blitt gjennomført over 26 000 kast (!). Testvinneren fikk totalt 58 ørret på land, hadde 56 napp og ga også åtte bonusfangster (abbor, røye og vederbuk). Nestesluk på lista endte på 44 ørreter.

 

«Fiskerne fikk tilsendt en slukboks med 19 sluk, og oppgaven besto i å gjennomføre minst fem fiskeøkter, der samtlige sluker ble fisket med et likt antall kast», skrives det om testen som sto på trykk i maiutgaven av Villmarksliv. De har også laget en lytteverdig podkast om testen og resultatene, den kan du høre her:

 

 

Sølvkroken hadde totalt fire sluker med i testen, alle med samme gramvekt (12). På tredjeplass finner vi Aura Lillauren S/D 12 gram, som også fikk 44 ørreter på land. Den røde Aura Flake-utgaven (R/FL) havnet på sjetteplass, mens Aura Lillauren T/FL kapret åttendeplassen. Sistnevnte er en relativt ny sluk i sortimentet vårt, og denne er det verdt å merke seg som en god røyesluk etter at denne tok flest bifangster av alle slukene i testen, med ti røyer.

Aura flake Vinner igjen i Villmarksliv sin store sluktest i 2021

 

2018 - Anbefalt og publikumsfavoritt på Hooked.no

Sitat fra testen: "I fjor (2017) hadde vi 19 testfiskere i sving rundt om i hele landet, med målsetning om å finne Norges beste sluk til ørretfiske. Her kan du se hvilken sluk som er best i test av de 14 ørretslukene som ble brukt, men også hvilke sluker som puster hverandre i nakken."   - "Aura Flake 12g G/FL/S lokket flest ørret til hugg ui testen vår"

 

Les hele sluktesten på Hooked.no

 

Aura Flake anbefalt på hooked.noPublikums-favoritt på hooked.no

Aura Flake Anbefalt på Hooked.no

 

Sølvkroken Aura Flake GFLS testvinner

Sølvkroken Aura Flake RFLC testvinner

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Andre kjøpte også
Support