109016

Sølvkroken Sluksett sjøørret I

Tre effektive sjøørretsluker

Varenr: 122860
159,-Kampanjepris
229,-Ordinær pris
-+
20+ stk på nettlager
  • 4Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Sølvkroken Sluksett sjøørret I er et sluksett som består at tre bestselgere som er meget populære og effektive.

 

Er du på jakt etter sjøøretten er Sølvrkokens sluker Morild Seatrout, Jensen Tonis og Salamander Allround et sikkert valg.

 

Sølvkroken Morild Seatrout

Sølvkroken Morild Seatrout har siden introduksjonen i 2001 blitt et "must" for alle som er på jakt etter sjøørret. Kombinasjonen av fristende gange og fluekrok med tinsel gjør at sjøørreten har problemer med å holde seg unna.

 

Sølvkroken Jensen Tobis

Sølvkroken Jensen Tobis er en av bestselgerene til sjøørretfiske i Skandinavia, men er også en god allroundsluk. Kaster langt og kan sveives inn både fort og sakte. Gjør gjerne små, hyppige stopp under innsveivingen, da biter fisken oftest. Tobis sluken er en etterligning av de små langstrakte piggfinne fiskene som er et ettertraktet byttedyr for sjøørreten.

 

Sølvkroken Salamander Allround

Sølvkroken Salamander Allround er en meget god allroundsluk for sjø- og ferskvannsfiske etter større fisk. Kan fiskes med jevnt inntrekk eller med små rykk. Husk at fisken ofte biter når sluken synker. Som navnet tilsier en meget allround sluk ved fiske etter sjøørreten. Kan også benyttes når det er grunt vann.

 

Sølvkrokens fisketips

Det hender ofte at sjøørreten stimer sammen i jakt på småsild og andre byttefisker rundt odder og nes, her har du virkelig muligheten til å ta de største eksemplarene av drømmefisken.

 

Settet inneholder 

  •  Salamander Allround 16gr. S/D
  • Jensen Tobis 12gr. B
  • Morild Seatrout 13gr. G/F
Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Andre kjøpte også
Support