BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Sølvkroken Spesial Spinner er Norges mest solgte spinner gjennom mange år og er en moderne spinnerklassiker som har funnet feilen i de aller fleste fiskeskrin, og ut i både elver og vann over hele landet.

 

  • Bestselger
  • Klassiker
  • Effektiv
  • Lettkastet
  • Spinner på lav hastighet.

 

Slukstammen går gjennom spinnerbladet, dermed er det lett å få Spesial Spinner til å rotere også i meget lav fart.

 

Kombinasjonen av farger og bevegelser frister selv den tregeste fisk til hugg. Noen av spinnerne har også fått lokkende fluekrok.

 

Spesial Spinner passer til alle typer ferskvannsfiske, og er spesielt god til både abbor-, røye- og ørretfiske. I tillegg er mindre gjedder også ivrige å hugge på her.

 

De mest anbefalte, mest populære og mestfangende variantene til Spesial Spinner

Dette er tips direkte fra sølvkroken som du kan se på Youtube-video

BL - Sort med gule prikker

En spinner-slager som fiskes veldig godt når det er mørkt tidlig tidlig om morgenen, sen ettermiddag og kveld, eller også om det er veldig overskyet og litt regnvær. Skaper en god silouette mot himmelen over vannet som fiskene under ser veldig godt.

 

G/FL - Green Flake med glitter

Denne kombinasjonen av mørk farge som går over til grønt og så til sølv med glitter, har vært med på mange tester de siste 5-6 årene. Testene har bevist effektiviteten av det grønne som går over i mørkt med glitter på. Green Flake med glitter er et fargemønster som fisker veldig godt under alle forhold. Må absolutt prøves og kan ikke glemmes igjen hjemme.

 

C/R - Copper med røde prikker

Aldri feil på ørretfiske, et must i slukskrinet når du skal til nærmeste ørretvann. Fungerer godt i grumsete vann og ved overskyet vær. Har også den velkjente røde irritasjonsfargen som fiskene ikke lara være i fred. Fisker hugger ofte av iritasjon, ikke sult, når noe rødt farer foran dem.

 

S/D - Sølv med røde prikker

Perfekt for solfylte dager, en lys farge som fisker godt når lyset reflekteres under vannflaten. En av Norges mest klassiske sluk- og spinner fargemønstere.En av sølvkrokens første og mest kjente fargemønstere som kommer direkte fra Sølvkroken Spesial Classic  opphavet til Sølvkroken.

 

FT/D - Fire Tiger med sorte prikker

En spinner med skarpe farger er veldig nødvendig om det er grumsete vann eller alt annet feiler. Da gjelder det å prøve det lille ekstra som lokker til hugg. FT/D har grønn, gul og rød farge på både kropp og spinnerblad, samt sorte prikker på selve spinnerbladet.

 

Er alltid lurt å prøve flere farger også for å treffe humøret til fiske, vær- og vindforhold som råder akkurat der og da når du fisker.

 

Sølvkrokens sluk- og spinnertips som sikrer deg en bedre fiskedag

Som med de fleste sluker og spinnere er en god tommelfingerregel at man har to av hver. Skulle en fargfevariant bli dagens mest effektive spinner og du mister denne, da er det lurt å ha en til klar med en gang. Da er du sikrerer på fangsten og tilslagene. I tillegg slipper du å fiske med en mindre effektiv farge resten av den fiskedagen.

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Support