Sølvkroken

 

Sølvkroken stolt norsk tradisjon

Sølvkroken - Stolt norsk tradisjon

Sølvkroken har over 90 års erfaring med fiske og sier selv at de er Norges største leverandør av fiskeglede.

Sølvkroken har utviklet og produsert fiskeutstyr siden 1930 og har det meste man trenger til fisketuren. Sølvkroken er en av Norges sterkeste merkevarer innen fiske.

Om du skal fiske i ferskvann, i sjøen eller ute på havet så har sølvkroken produktene for deg. Om du fisker med fiskehjul fra båten for matauk, harpefiske etter sild og makrell langs sørlandskysten eller koser deg med slukfiske etter ørreten i et fjellvann så er sjansen stor for at du har Sølvkroken som en sikker favoritt.

 

Selvsagte klassikere til fisketuren i generasjoner

Sølvkroken står også bak flere av Norges mest solgte sluker og pilker gjennom tidene som den evigunge klassikeren Sølvkroken Spesial Classic, den hammrede Spesial Exclusive Hammer, spinnerversjonen Spesial Spinnertestvinneren Sølvkroken Aura Flake G/FL/S, den alltid ikoniske Svenskepilken, bestselgeren til sjøørretfiske Jensen Tobis og ikke minst alle kystfiskeres sikre favoritt Sølvkroken Stingsilda.

 

Sølvkroken er i dag eiet og drevet av Nordic Outdoor som også står bak eller distribuerer merkene Sølvkroken, Orvis, Mepps, Nordeca, Coleman, Nikwax, GSI, Contigo, Optimus, Katadyn, Trek'n EatCampingaz og TearAid

 Sølvkroken sluksett Jensen pirken
Velg
Fra 159,-
14
Sølvkroken Stingsilda 3pk
Velg
Fra 159,-
20+
Velg
69,-
100+
Sølvkroken Chain
Velg
Fra 199,-
19
Sølvkroken Dolphin 8/0
Kjøp
99,-
20+
Sølvkroken UP Rigs - Sei
Kjøp
119,-
7
Sølvkroken UP Rigs - Uer
Kjøp
109,-
8
Sølvkroken vabein med stang
Kjøp
599,-
100+
Sølvkroken Svenskepilk Selvlysende
Velg
Fra 119,-
20+
Sølvkroken Frosk - WBL
Velg
89,-
4