Sølvkroken

Sølvkroken stolt norsk tradisjon

Sølvkroken - Stolt norsk tradisjon

Sølvkroken har over 90 års erfaring med fiske og sier selv at de er Norges største leverandør av fiskeglede.

Sølvkroken har utviklet og produsert fiskeutstyr siden 1930 og har det meste man trenger til fisketuren. Sølvkroken er en av Norges sterkeste merkevarer innen fiske.

Om du skal fiske i ferskvann, i sjøen eller ute på havet så har sølvkroken produktene for deg. Om du fisker med fiskehjul fra båten for matauk, harpefiske etter sild og makrell langs sørlandskysten eller koser deg med slukfiske etter ørreten i et fjellvann så er sjansen stor for at du har Sølvkroken som en sikker favoritt.

 

Selvsagte klassikere til fisketuren i generasjoner

Sølvkroken står også bak flere av Norges mest solgte sluker og pilker gjennom tidene som den evigunge klassikeren Sølvkroken Spesial Classic, den hammrede Spesial Exclusive Hammer, spinnerversjonen Spesial Spinnertestvinneren Sølvkroken Aura Flake G/FL/S, den alltid ikoniske Svenskepilken, bestselgeren til sjøørretfiske Jensen Tobis og ikke minst alle kystfiskeres sikre favoritt Sølvkroken Stingsilda.

 

Sølvkroken er i dag eiet og drevet av Nordic Outdoor som også står bak eller distribuerer merkene Sølvkroken, Orvis, Mepps, Nordeca, Coleman, Nikwax, GSI, Contigo, Optimus, Katadyn, Trek'n EatCampingaz og TearAid

Sølvkroken sluksett Jensen pirken
Velg
Fra 229,-
16
Sølvkroken Stingsilda 3-pack
Velg
Fra 219,-
20+
Velg
89,-
100+
Sølvkroken Chain
Velg
Fra 239,-
19
Sølvkroken Dolphin 8/0
Kjøp
139,-
9
Sølvkroken UP Rigs - Sei
Kjøp
159,-
6
Sølvkroken Båt og Laksehåv
Kjøp
1 099,-
2
Sølvkroken UP Rigs - Uer
Kjøp
149,-
4
Sølvkroken vabein med stang
Kjøp
969,-
20+
Sølvkroken Svenskepilk Selvlysende
Velg
Fra 169,-
20+