649210 649210 649210

Simms G3 Guide Boot Steel Grey 07

Varenr: 264848
3 499,-
Midlertidig utsolgt hos leverandør
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Få mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarSupport
Beskrivelse

Simms G3 Guide Boot. En vibramsåle vadesko av guide kvalitet som gir støtten, grepet og holdbarheten du trenger for å komme deg frem i varierte elveleier og stiene som tar deg dit dag ut og dag inn.

 

  • Vanntett nubuckskinn og overdel fra blonder til tå
  • Høy slitasje tekstil med gummikant
  • Støpt utvendig TPU-hæl og hælklemme
  • Mellomsåle med dobbel tetthet for støtdemping
  • ESS-plater for forbedret styrke av hemper og propriosepsjon
  • VIBRAM såle

 

Tid brukt på elven er kunnskap. Og jo mer tid du bruker på elven, jo mer trenger utstyret ditt for å yte på et høyt nivå. Simms sin G3 Guide™-støvel er designet med fiskeguider i tankene. Dette betyr støtten, grepet og holdbarheten som 200 pluss dager på elven krever. Støvelen har god ankelstøtte og en forbedret følelse under foten for å hjelpe deg med å komme til vanskelig tilgjengelige steder. Simms sin Rivertread®™-konstruksjon gir deg mer følelse under støvelen, så det usynlige blir lettere å navigere uten å gå på akkord med den generelle støtten eller grepet til støvelen. Med bevist holdbarhet for å takle slitasjen ved fotturer og vading dag ut og dag inn, gir G3 Guide™™ Boot deg selvtillit til å bevege deg over steinete elvebunner hvor som helst i verden.

Hvordan ta vare på:

Guide støvler er laget av vannavstøtende fullnarvet Nubuck-skinn. De krever lite vedlikehold, men bør rengjøres og tørkes.
Ved bruk i saltvann må du alltid rengjøre og skylle for å forhindre korrosjon.
Bruk en børste for å fjerne støv og skitt. Velg en gammel grønnsaksbørste eller tannbørste. For maksimal grundighet, fjern lissene før rengjøring. Bruk spesialisert støvelrens, salsåpe eller kanskje en mild oppvasksåpe med lunkent vann.
Ikke bruk såpe eller vaskemidler.
Ikke plasser våte støvler i nærheten av en varmekilde (peis, bål, vedovn, radiator, varmeapparat, solrik vinduskarm) da dette kan svekke lim og føre til at materialer blir sprø eller krymper.
Tørk med naturlige metoder (lufttørke) og prøv å holde dem borte fra solen i lange perioder. Støvlene tørker raskere når de er plassert opp-ned. Hvis ønskelig, legg et ark eller to avispapir i hver støvel for å absorbere fuktighet. Bytt papir hver time.
Hvis du ser mugg på støvlene dine, børst i en blanding av 80 % vann og 20 % eddik.
Over tid kan bruk av skinnbalsam gi økt vannavstøtende evne og kan forhindre oppsprekking og uttørking av læret.
Oppbevar støvlene på et sted der temperaturen er stabil og normal. Ikke oppbevar støvlene på loft, garasjer, bilbagasjerom eller uventilerte rom.
Sett aldri støvelen i vaskemaskinen.

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Support