624382 624382 624382 624382 624382 624382
BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Simms G3 Guide Pant vadebukse. For aktive oppdrag der en brystvader virker overdreven, holder G3 Guide Pants deg i gang og komfortabelt på farten.

 

Steinhoppende mobilitet gjør dem til en must have til fjellelvene. Og robust Gore-Tex vanntett pusteevne betyr at de overlever elementene, slik at du kan omfavne din. Laget med hender, hjerte og sjel og individuelt testet for vanntetthet i Bozeman, Montana, USA, av importerte materialer verdenskjent GORE-TEX-stoff.

 

  • Oppdatert materiallamineringspakke med enda mer slitesterk, pustende og komfortabel Gore-Tex Pro 3-lags overdel og 4-
    lag underdel
  • Dobbel knapp med TIZIP® vanntett glidelås
  • Innebygde lavprofil belteløkker med 2 tommers stretch vadebelte inkludert
  • Patenterte sømmer i beina foran og bak gir leddpassform, forbedret bevegelighet og økt holdbarhet
  • Patentert slitebestandig innebygde grusbeskyttere
  • Anatomisk konstruerte føtter i neopren med antimikrobiell finish

 

Stoffteknologi

Overdel: 3-lags vanntett, pustende Gore-Tex Shell

Underdel: 4-lags vanntett, pustende Gore-Tex Pro Shell  

 

 

 

Vask og vedlikehold

Det første tipset for å forlenge levetiden til en vadebukse er å tørke vadebuksene dine. Det er viktig å tørke vadebuksene dine etter hver bruk. Vi anbefaler å tørke innsiden først (hvis fuktig) og deretter utsiden. Når du tørker utsiden kan du trekke grusbeskyttelsene opp til føttene er tørre og deretter vippe dem ned for å tørke resten av vadebuksen.

 

  • Vask - Bruk frontmatet maskin eller håndvask. Bruk kaldt vann og vanlig vaskemiddel som ikke inneholder blekemiddel. Når du har vasket vadebuksene, sørg for at du tørker dem ordentlig, start med å tørke innsiden først. Legg aldri vadebuksene dine i tørketrommelen, varmen vil påvirke sømtapen på vadebuksene dine negativt og vil ugyldiggjøre garantien.
  • Passform - Vi tilbyr flere størrelser enn noen andre, en god passform kan langt på vei forlenge levetiden til vadefuglen din. Gjør det klart at folk bør bruke sine nøyaktige mål, da vi allerede har gitt ekstra rom for lagdeling og bevegelse.
  • Generell pleie - Ikke oppbevar inne i bilen over lengre tid overflødig varme vil skade vadere.
  • Bruk en matte - Ta alltid vadebuksene på med en beskyttende matte for å beskytte neoprenføttene mot steiner.
  • Riktig lagdeling - Ikke bruk jeans under vadebuksene. Jeans er svært slitende på vadebuksene dine fra innsiden og ut. Enda viktigere er at jeans og joggebukser ikke overfører fuktighet fra kroppen. Bruk riktig lagdeling (for å se lagdelingskolleksjonen vår, gå her). Å bruke lag som disse vil bidra til å transportere fuktighet bort fra kroppen din og hjelpe vadebuksernes evne til å puste.
  • Flekker - de fleste flekkfjernere vil fungere fint på våre vadere. Så lenge flekkfjerneren ikke inneholder blekemiddel bør du være o.k
Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Andre kjøpte også
Support