362451 362451

Simms Bulkley Jacket Black XL

Pustende vind og vanntett jakke

Varenr: 222650
4 999,-
-+
3 stk på nettlager
 • 2Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Simms Bulkley Jacket er en førsteklasses isolert jakke som er ideell for de tøffeste og kaldeste værforholdene. Med sitt 2-lags GORE-TEX polyester laminat og fullstendig teipede sømmer, gir den 100% vanntett beskyttelse mot regn, snø og vind. Denne jakken holder deg tørr og varm når du fisker. 

 

Uansett om du skal ut på fjelltur eller fiske, kan du stole på Bulkley jakken for å holde deg varm og tørr.

 

 • Konstruert med 2-lags GORE-TEX polyesterlaminat med fullt tapede sømmer, for 100 % vanntett beskyttelse.
 • Isolert med PrimaLoft® Silver-isolasjon og fôret med behagelig, pustende polyester.
 • 3-panels hette med 3-punkts justerbar strekksnor for å holde kulde og regn ute.
 • Vanntett YKK-glidelås med vær og vindtett glidelåsbeskyttelse.
 • To vanntette håndvarmerlommer og to vertikale brystlommer og en innvendig nettinglomme.
 • Glidelåslomme på øvre høyre arm.
 • Ermene er designet for økt bevegelse og mobilitet.
 • Mansjettene har innvendig stretch-neopren for å holde varmen inne og lukkes med borrelåsjustering for å holde vann ute.
 • Lav-profil D-ring i nakken for feste av håv.
 • Rett fald med innvendig dobbel snøring

 

Simms Bulkley Jacket er isolert med PrimaLoft® Silver isolasjon, som holder på varmen og gir enestående termisk ytelse. Med 100g isolasjon i kroppen og 60g isolasjon i ermene, hetten og kragen, vil du føle deg behagelig og varm uansett hvor kaldt det er. I tillegg er jakken foret med en komfortabel og pustende polyester som gir ekstra komfort under bruk.

 

Jakken er designet med brukervennlighet i tankene, Bulkley jakken har flere praktiske funksjoner. En 3-panels hette med justerbar elastisk snor gir beskyttelse mot kald vind og regn, og bremmen er festet for å sikre en tett passform. Den eksponerte YKK-glidelåsen i midten foran er vanntett og er støttet av en intern stormklaff og en myk børstet tricot-glidelåsbeskyttelse.

 

Denne jakken har også en rekke lommer som gir god lagringsplass. To vanntette håndvarmerlommer er ideelt for vading eller for å varme hendene når det er kaldt ute. I tillegg er det to vertikale brystlommer og en indre netting-lomme som gir ekstra oppbevaringsmuligheter. For å oppbevare viktige ting som nøkler eller mindre gjenstander, er det en vanntett glidelåslomme på øvre høyre arm.

 

Forbedret bevegelse og mobilitet er også en viktig egenskap Bulkley jakken har. Ermene er konstruert for økt bevegelighet og mobilitet slik at du enkelt kan bevege armene fritt uten begrensninger. Mansjettene har også en indre stretch neopren som holder varmen inne og kan strammes med borrelås for å holde vannet ute.

 

Med tanke på detaljer og funksjonalitet, har Simms Bulkley jakken en D-ring for feste av håv på baksiden ved nakken, noe som gjør det enkelt å holde håven din innen rekkevidde.

 

Bulkley jakken er laget med høy kvalitet og ytelse i tankene. Skallet er laget av 2-lags GORE-TEX polyester, som ikke bare er holdbart, men også miljøvennlig.

 

Spesifikasjoner

Ytterstoff

 • 2-lags GORE-TEX - 75D 100 % polyester med PFCec Fri DWR

 

Isolasjon

 • PrimaLoft® Silver 100g i kropp, 60g i ermer, hette og krage

 

Fôr

 • 100 % resirkulert polyester 30d taffeta

 

Teknologi

GORE-TEX® Pro Shell

GORE-TEX® PRO SHELL yttertøy er vanntett, eksepsjonelt lett og tilbyr det ultimate innen pusteevne, holdbarhet og utvidet komfort. GORE-TEX® Pro Shell-plagg er konstruert med en vevd bakside og glir lett over andre lag og tilbyr eksepsjonell rivestyrke og indre slitestyrke.

 

GORE-TEX®-membranen er hjertet i alle GORE-TEX®-produkter. GORE-TEX®-membranen inneholder 9 milliarder mikroskopiske porer per kvadrattomme. Disse porene er så små at vanndråper ikke kan komme gjennom, men vanndamp kan fortsatt slippe ut. Vann fra utsiden kan ikke trenge inn og kald vind kan ikke passere gjennom, men svette kan lett slippe ut og holde deg tørr og komfortabel hele dagen. GORE-TEX®-stoffer er laget ved å integrere GORE-TEX®-membranen mellom et ytre stoff og fôr.

 

YKK AquaGuard® Vislon®

AquaGuard® VISLON®-glidelåsen er et revolusjonerende nytt design fra den globale lederen innen glidelåser. Glidelåsens nye tanndesign gir forbedret væskeavstøtning i forhold til standard glidelåser.

 

Primaloft® Silver

Primaloft® Silver opprettholder 85 % av varmen når den er våt og gir maksimal isolasjon på de kaldeste dagene.

 

Vaskeanvisning

 • Rengjøring av GORE-TEX®-plagg regelmessig forlenger produktets levetid. Det vil også holde plaggene pustende, da skitt og olje kan tette GORE-TEX®-membranen over tid.
 • Jakken tåler maskinvask.
 • Ikke bruk tøymykner eller blekemiddel.
 • Husk å lukke alle glidelåser, borrelåser og lommer før du vasker i maskin for å forhindre skader.
 • Det anbefales å lufttørke jakken, helst ikke i for høy varme.
Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Andre kjøpte også
Support