686370 686370 686370 686370 686370 686370 686370

Shimano Speedmaster Salmon Cast 30-80g

Den perfekte laksestangen, 11 fot

Varenr: 274130
3 799,-
-+
16 stk på nettlager
 • 2Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Shimano Speedmaster Salmon Cast. En eksepsjonell stang for stor Atlanterhavslaks I de store elver I skandinavia med den perfekte aksjon for fiskeren som skal kontrollere tunge søkker, laksesluker og spinnere.

 • Diaflash
 • HPC
 • Nanoark
 • High-end stangringer og snellefeste (Perfekt tilpasset din Shimano snelle og ringer som sikrer lav friksjon og lengre kast).
 • Hel kork + Gummi kork detaljer
 • Hardcase futteral
 • High Modulus Full Carbon-emne med High Pressure Carbon (HPC) og Nanosheet-teknologi
 • Diaflash-konstruksjon i nedre del for ekstra kastelengde og kraften for å kjempe og kroke stor laks
 • Premium Fuji Alconite stangringer for utmerket snørekontroll
 • Fuji VSS snellefeste for bruk med multiplikatorer (castmodeller) eller haspelsmeller (spinmodeller)

Speedmaster Salmon er en serie stenger spesielt designet for skandinavisk laksefiskeere som fisker med søkke og fluer, store laksespinnere eller sluk. Designet uten kompromisser, den moderat raske aksjonen til Speedmaster er perfekt for å holde direkte kontroll med det du har i enden når du fører det nedover elven.

For mange sportsfiskere er laksefiske den ultimate utfordringen, spesielt i de kraftige elvene i Skandinavia. Hvis dette er typen fiske som begeistrer deg, er den fantastiske Speedmaster Salmon stangen for deg. Kjenn på en og du vil umiddelbart sette pris på responsen til det teknologifylte emnet og dets organiske håndtak, som du kan plassere perfekt i hendene og under armen. Denne stangen lar deg manøvrere søkke, sluk eller spinner nøyaktig og gi den perfekte presentasjonen for laksen. Og når du kroker en fisk, får stangen en bemerkelsesverdig kampkurve som automatisk kompenserer for aggressive utras, raaske endringer og hopp knyttet til kamp mot laks.


Kombinasjonen av kraft og reaksjonsevne til Speedmaster Salmon er generert ved bruk av High Modulus Carbon, kombinert med HPC og Nanosheet-teknologi. Denne avanserte karbonkombinasjonen er ytterligere forbedret med Diaflash i den nedre delen av emnet, noe som øker stivheten og bidrar til den utmerkede følsomheten til stangen. For å maksimere ytelsen til stangen er Fuji Alconite K-type stangringer valgt. Disse er korrosjonsbestandige, lette og reduserer friksjon. På både spinning og casting modellene tilbyr et ergonomisk Fuji VSS snellefeste komfort og sikkerhet i like mål. Speedmaster Salmon er tilgjengelig i spinnmodeller (cast) for bruk med multiplikatorer og baitcastere, og haspelmodeller (spin) for bruk med haspelsneller.

 

Modell Lengde Transportlengde Kastevekt Vekt Stangdeler
SMS335HPC 3,35m 117cm 30-80g 289g 3-delt
SMS376XXHC 3,76m 130cm 50-120g 372g 3-delt

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Support