676771 676771 676771 676771 676771 676771 676771

Shimano Aspire AX Slim Boat 7'6" 20-30

Slim båtstang til havfiske 20-30lbs

Varenr: 271733
4 499,-
0 stk på nettlager.
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Få mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørSupport
Beskrivelse

Shimano Aspire AX Slim Boat havfiskestang. Aspire Boat Slim er en eksepsjonell høykvalitets stangserie, produsert i en av Shimanos ledende karbonteknologier og designet spesielt for moderne sportsfiskere som bruker multifilament snøre på store dyp.


 

  • Spiral X og Hi-Power X
  • Fuji SiC Braid stangringer
  • Shimano aluminium snellefeste
  • Ergonomisk formet EVA-håndtak
  • Delt ved håndtaket 2-delt
  • Transportlengde: 166cm
  • 390g

 

Aspire AX SLim Boat er inspirert av behovene til moderne dypvannsfiskere som fisker utenfor den nordiske kysten, hvis du leter etter en eksklusiv stang for fiske utelukkende med multifilament bør Aspire Boat Slim absolutt være på listen din. Som navnet antyder, er denne serien superslank og er også bemerkelsesverdig lett, faktisk er det en god sjanse for at du ikke vil tro snørevurderingen på stangen! Lettheten gjør dem enkle å bruke, selv når du fisker på veldig dypt vann med tunge vekter, men de er også følsomme, slik at snøret ditt kan overføre informasjon som du med mange andre stenger ville gått glipp av.

Den fantastiske aksjonen til disse stengene skyldes bruken av den aller beste Shimano karbonteknologien, Spiral X og Hi-Power X. Begge disse produksjonsprosessene reduserer vekten og også vridning under press, noe som gir Aspire stivhet og ekstraordinær kraft i den nedre delen av stangen, mens tuppene forblir følsomme for hugg deteksjon og kjøring av fisk. Dette er den perfekte kombinasjonen for å få kontroll over fisken når du fisker på dypet, samtidig som du har forsikring om en tuppaksjon for å overvinne mangelen på strekk i snøret når fisken nærmer seg overflaten. Og det er ingen grunn til å bekymre seg for den harde multifilamenten på stangringene. Aspire er utstyrt med spesielle Fuji SiC Braid stangringer som fordeler varme og friksjon så dette ikke er sentrert på et punkt.

 

For å komplementere stangemnet og stangringene av topp kvalitet, er det også et veldig sikkert Shimano aluminium snellefeste som låser snellen til stangen med full sikkerhet for å muliggjøre kraftig sveiving. Et ergonomisk formet EVA-håndtak, med en gimbal av aluminium skjult under et gummideksel, for bruk med havfiskebelter, sikrer at du kan bruke maksimalt trykk når det er nødvendig, spesielt når du løfter fisk vekk fra bunnen i starten av en kamp.


Selv om deisse stengene vil bli en stor hit i det dype vannet utenfor den nordiske kysten, rettet mot lange og annen massiv dypvannsfisk, kan du også bruke disse på grunnere vann, sjekk ut de lettere 12-20lb og 20-30lb modellene. De er perfekte for alle vanndybder, og det lette designet og de responsive tuppene gjør det til en fornøyelse å bruke med alle størrelser av agn og store pilker.


Aspire Boat Slim - det eksklusive valget for moderne dypvannsfiskere.

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Support