632149 632149
BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Shimano STC Spinning STC-spinneserien inkluderer syv forskjellige spinnestenger med lengder fra 240cm opp til 300cm og kastevekter fra 10-30g opp i en XH-versjon som til og med kan kaste 100g uten problemer!

 

Transportlengden fra stengene holdes til maksimalt 65cm (forskjellig per stang), så sørg for at du kan ta med deg stangen i kofferten, bilen, ryggsekken eller hvor du måtte ønske å oppbevare den! På grunn av bruken av et nytt X5 Nano karbonmateriale, har vi gjort stengene veldig lette og fortsatt veldig sterke og responsive.

Du vil ikke engang merke at du fisker med en 4 av 5 delt stang i stedet for en 2 delt stang! Siden spinnestenger er svært allsidige, kan du bruke disse stengene til mange forskjellige bruksområder: de lettere seriene er perfekte for å fiske mellomstore sluk i en innsjø etter gjedde, ørret osv. Det er helt opp til deg!

 

  • 65cm transportlengde
  • X5 Nano KArbonmateriale
  • 4-5 Delt
  • Stort bruksområde

 

NANOSHEET

Shimano NANO karbon er en teknologi som brukes til å bygge stangemner som i gjennomsnitt er 35 % sterkere og 15 % lettere enn et konvensjonelt stangemne. Hjertet til et NANO stangemne er laget av et NANO karbonark. Dette arket har en spesiell mønster som gjør det mulig å bruke en liten mengde resin som spres til svært små (nano) partikler gjennom hele arket. Dette skaper letthet, styrke og respons i blanken.

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Andre kjøpte også
Support