632073 632073 632073 632073 632073 632073 632073 632073

Shimano Nasci Spinning 6'10" 7-35g

2-delt

Varenr: 260565
1 999,-
-+
7 stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Shimano Nasci Spinning henter inspirasjon fra NASCI-snella, med diskré eleganse kombinert med utvilsom funksjonalitet. De sateng grå karbonemnene er lette og responsive i følelse og handling, med den skjulte styrken Biofiber, og den ekstra kraften til Diaflash karboninnpakning på bakdelen, som gir stengene en fastere følelse, ofte forbundet med karbon med ultrahøy modeller.

 

De spesialdesignede haspelstengene er kunstverk, som kombinerer konstruert metall, karbon og kompositt for å produsere en ultraslank, som sikrer sikker snelletilkobling.

 

I bruk kaster alle modellene med en skarphet og nøyaktighet som forventes av en premium stang og har de nødvendige aksjonene for metodene og artene de er ment for. Kraft i baken ved behov for kasting, fart i spissen ved behov for ultraraske kroksett og finesse der følsomhet bidrar til avansert fiske.

 

Disse stengene har alt og gir i likhet med snellen med samme navn bemerkelsesverdig verdi for pengene. Dette er beviset på at SHIMANO har engasjementet og evnen til å bringe høykvalitetsprodukter med stor verdi til massene.

 

DIAFLASH

DIAFLASH er en forsterket struktur som forhindrer vridning av bundelen i situasjoner der det påføres høy intensitet, for eksempel under kasting og kamp med fisk. På grunn av effekten av DIAFLASH blir det mulig å flytte kraften til fiskeren samtidig som man minimerer tapet av energi ved å bøye bunndelen.

 

BIOFIBRE Powered

Tilsetning av biofiber forsterker karbonfibrene i alle retninger. Dette gir enestående styrke, støtmotstand, letthet og kraft.

 

 

 

VarenrModelLengdeKastevektAksjon
Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Andre kjøpte også
Support