631997 631997

Shimano Yasei Perch Vers Spin

Haspelstang med rask aksjon!

Varenr: 260546
2 199,-
-+
2 stk på nettlager
  • 1Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørSupport
Beskrivelse

Shimano Yasei Perch Vers Spin

Yasei AX Perch Versatile-stengene er spesielt designet for abborfiske med et bredt utvalg av softbaits og rigger i amerikansk stil som Texas og Carolinarig. Slanke, følsomme og med en lynrask aksjon, disse stengene har bemerkelsesverdig allsidighet og er en fryd å bruke, selv når du fanger mindre gjennomsnittlig fisk. Fiske etter abbor med softbait blir stadig mer populært. Ikke bare er metoden morsom, den er også klinisk effektiv og med riktig takling kan den være usedvanlig spennende.

Det er her Yasei AX Perch Versatile-stengene kommer inn for å spille. Designet spesielt for bruk med små lokker, kaster de veldig bra, slik at du kan dekke mer vann eller kaste med presis nøyaktighet etter abbor.Den lengre 2,25m Regular-versjonen har en kastevekt på 7-18g. Dette er en flott allround stang for lengre kast og vil også dekke de mest populære kombinasjonene av jigghode/shad som passer for abbor. Hvis du vil maksimere din abborfiske, med en stang som vil dekke nesten alle situasjonene du befinner deg i, er Yasei AX Perch Versatile en garantert vinner.

Den suverene følsomheten til Yasei AX Perch Versatile kommer fra High Modulus Full Carbon-emnet, bygget med Hi-Power X-teknologi og Nano Alloy. Dette gir mer nøyaktighet når du fisker tett til og bedre kontroll når du kjemper mot større fisk eller bonus gjedde. For å øke følsomheten og den generelle ytelsen, er stengene utstyrt med det nyeste designet Fuji Alconite K-type guider som er lette og egnet for flettene med fin diameter som brukes til abbor. I tråd med design av høy kvalitet, er et Fuji-snellesete montert på det spesialdesignede EVA-håndtaket med delt grep som gir denne serien et moderne, iøynefallende utseende som matcher deres strålende fiskeytelse.

 

HI-POWER X

Hi-Power X-konstruksjonen bruker diagonalt innpakket karbontape for å danne en rekke "X"-former på stangemnets ytterste lag. Bredden på båndet, vinkelen og den delen av stangen som surrs inn er finjustert i henhold til fiskearten som er målet med stanga. Denne produksjonsprosessen lar Shimano justere disse lagene under konstruksjon for presise handlinger, forbedret total styrke og ekstra motstand. Kort sagt, Hi-Power X-konstruksjon gir skarp stangkontroll for sportsfiskeren.

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Sufix 131 G-Core X13 Braid
Velg
36%
699,-
1 099,-
20+
Sufix 832 Gore Coastal
Velg
29%
249,-
349,-
3
Sufix 832 Gore Camo
Velg
29%
249,-
349,-
1
Sufix Advance Clear
Velg
29%
Fra 199,-
279,-
100+
Support