631257 631257 631257 631257
BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Beyond Lightness

Vanquish er den rene legemliggjørelsen av Shimano Magnumlite-filosofien. Den er laget med den største japanske presisjon og er designet for de som krever det ultimate av seg selv og utstyret sitt. Reaksjonsevnen og jevnheten til snellen gjør den perfekt for fiske med ultralette teknikker for abbor, ørret og sandart.

 

Vanquishen kan imidlertid brukes til mange forskjellige teknikker og arter, inkludert saltvannsspinning i de større størrelsene 4000 og 5000. The Vanquish vil veilede deg til å få det beste ut av deg selv på hvert eventyr. Det første du vil oppleve er spolens vekt, eller rettere sagt mangelen på den. Den mellomstore 3000 veier bare 170 g - det er bemerkelsesverdig, og du vil legge merke til det. Vanquish setter nye kvalitetsstandarder i UL-fiskedomenet. Shimano gikk «Beyond Lightness» for å skape en ultimat lett-opptrekkende mekanisme med uovertrufne egenskaper. Det er toppen av ultralette hjul og fullpakket med Shimano-teknologier, hovedsakelig hentet fra STELLA.

 

Lettheten til Vanquish kommer fra omfattende bruk av Shimanos eksklusive Ci4+ komposittmateriale. Dette forsterkes av tillegget av Magnumlite-rotoren, som også bidrar til den utrolig lave oppstartstregheten ved vikling. Denne langsomme oppstartstregheten er spesielt viktig ved fiskefinesser og UL-teknikker. Du vil kunne fiske disse teknikkene mer presist enn noen gang. Shimano slettet spill i hver komponent som ytterligere forbedrer den omhyggelige presisjonen til snellen.

 

En annen stor fordel er tillegget av InfinityDrive. Denne teknologien produserer kraftig, men lett rotasjon, spesielt under tung belastning. I ekstreme situasjoner kan du fortsatt opprettholde konstant, konsekvent sveivetrykk, noe som er veldig nyttig når du hekter den store. Å legge til InfinityLoop forbedrer kasteavstanden betraktelig. Dette vil hjelpe deg å nå det interessante stedet langt ut, selv med et superlett oppsett. Andre avanserte teknologier, som InfinityXross, X-Protect og Anti-Twist Fin bidrar ytterligere til den bemerkelsesverdige tekniske ytelsen til denne snellen.

 

Hvis du ikke ønsker å gjøre noen innrømmelser i kvalitet og ytelse i ditt ultralette fiskeutstyr, er dette snellen du leter etter.

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Andre kjøpte også
Support