631241 631241 631241 631241 631241 631241 631241

Shimano Talica Trolling Lite 6'10" 750g

1+1-del Havfiske trolling

Varenr: 260357
4 799,-
-+
3 stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarSupport
Beskrivelse

Talica Trolling Lite er Shimanos førsteklasses lette trollingstang for dedikerte havs sportsfiske som foretrekkes å fiske med levende agn.

 

Det hurtiggående karbonemnet av ultrahøy kvalitet er utrolig responsivt, samtidig som det opprettholder kraften som er nødvendig for å overvinne hardt kjempende pelagiske arter. Utviklet i samarbeid med ledende middelhavsbåtfiskere, lar Talica Trolling Lite deg flytte grensene for ytelse og nytelse til nye høyder. Hvis du er seriøs med lettere trolling, spesielt når du bruker levende agn, er Talica Trolling Lite et fantastisk valg.

 

Den superlette, raske aksjonen gir eksepsjonell følelse når du fisker fisk i alle størrelser, slik at du umiddelbart kan endre presset når det er nødvendig for å holde fisken i full kontroll. Og den kraftige nedre delen av stanga sikrer at du har fiskekontrollerende styrke i hendene når du skal dominere en vanskelig situasjon.

 

Hemmeligheten bak Talica Trolling Lites responsive ytelse er et fremhevet konisk emne laget av en kombinasjon av High Modulus Full Carbon, med HPC (High Pressure Carbon)-teknologi og forsterkning av biofiber, diaflash og nanoark. Den drar også nytte av Shimanos Twist Control-teknologi som sikrer at kraften leveres gjennom stanga. Den nyeste spiralguiden bruker Fuji HB SiC ringer i rustfritt stål, som sikrer at kraften maksimeres gjennom emnet og direkte til hendene dine. For å garantere maksimal snellesikkerhet er snellefestet i ALPS aluminium montert på Talica og supplert med et bakre grep i full karbon som reduserer vekten og øker følsomheten.

 

  • Bio Fiber
  • Dia Flash
  • HPC
  • Twist Control

 

Bio Fiber

BioFiber forsterker karbonfibrene i alle retninger. Dette gir enestående styrke, støtmotstand, letthet og kraft i hele stanga

 

Dia Flash

Dia Flash er en forsterket struktur som forhindrer vridning av bundelen i situasjoner der det påføres høy intensitet, for eksempel under kasting og kamp med fisk. På grunn av effekten av Dia Flash blir det mulig å formidle kraften fra fiskeren til drømmefisken samtidig som man minimerer tapet av energi ved å bøye bundelen.

 

HPC

Shimano High Pressure Carbon er en prosess som skaper sterkere, mer responsive stangemne. Trykk påføres på den blanke overflaten under herding (oppvarming) som jevnt fordeler resin gjennom karbonfiber lagene. Resultatet er en mye sterkere, mer konsistent ytelse og forbedret respons.

 

Twist Control

Når du kjemper mot stor fisk med Big Game saltvannstenger, gjør Twist Control gjør det mulig å tilføre mer kraft direkte til fisken.

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Support