450797 450797 450797

Shimano Speedmaster 10II

Havfiskesnelle

Varenr: 251957
2 599,-
-+
5 stk på nettlager
  • 3Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

SpeedMaster II er designet for hastighet og tilbyr noen av de raskeste gjenfinningene som er tilgjengelige. Bygget for å gi høy ytelse og pålitelighet, i en kompakt lettvektsramme, når de byttes til lavgir-modus, leverer de ustanselig kraft, for å temme den største fisken.

 

Hvis du er ute etter en allsidig høyhastighetsmultiplikator, for å dekke omtrent alt saltvannsfisket ditt, er den kompakte SpeedMaster II hjulet du har lett etter. Med den ekstra fordelen at den faller inn i mellomprisklassen, enten du er bunnfiske i de dypeste hav, pilker grunne merker eller traller etter tunfisk, har SpeedMaster II fart til å brenne når du trenger det.

Og når du bytter til lavgir, sørger det høye dreiemomentet, den betryggende kraften og den fantastiske luftmotstanden for at du kommer ut på topp, selv når du kjemper mot de største pelagiske artene. Den stive Hagane-kroppen i aluminium til SpeedMaster II er bemerkelsesverdig kompakt for enkel håndtering, spesielt i de mindre størrelsene, og forhindrer enhver feiljustering av de indre bevegelige delene.

 

Den har også Shimanos høyytelses E.I. overflatebehandling for å beskytte mot korrosjon. Innvendig er giret i rustfritt stål støttet av 4 skjermede S A-RB-lager, som motstår korrosjon og sikrer jevn ytelse, selv ved de høyeste hastigheter eller under ekstremt trykk. Det kraftige draget betjenes av den lettbetjente drag leaver, som skralles sikkert på plass og som en ekstra bonus er en ekstra dragspak, som gir en mindre aggressiv dragkurve for optimal bruk med monofilamentliner, ved fiske etter pelagiske arter. inkludert.

 

Shimano Speedmaster II er et nytt tillegg til Shimanos konvensjonelle sortement. Speedmaster II er en veldig allsidig snelle. På grunn av dens kompakte størrelse kan den brukes til mange typer stenger og fisketeknikker som trolling, stand-up fiske, bunnfiske og til og med kasting. 2-SPEED-giringen er veldig nyttig: når agnet/sluken må hentes raskt, kan fiskeren bruke utveksling 5,7:1 som sveiver seg inn 107 cm per rotasjon med håndtaket. Når en stor fisk er kroket og fiskeren må ha en kraftig innsveiving, kan utveksling 3,1:1 brukes.

 

 

ModelUtvekslingMax bremsekraft(kg)VektLinekapasitet(LB-YD)Innsveiving pr sveiv(cm)Lengde håndtak/Sveiv(mm)Kulelager
SPM8II6.28kg525g15-280, 20-200, 25-16597cm70mm4/0
SPM10II6.28kg540g20-270, 25-215, 30-18097cm70mm4/0
Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Andre kjøpte også
Support