450395 450395 450395 450395 450395

Shimano Technium Spin Sea Trout 10'

7-35g 4-delt

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

 Technium Sea Trout blander de siste moderne visuelle og karbonteknologitrendene med ærefulle tradisjoner. Et bevis på at høy ytelse ikke alltid kommer med en eksklusiv pris, Technium er en lang kasteserie som garantert vil appellere til sportsfiskere på alle nivåer.

 

Hvis du er en fan av moderne utseende og design, vil du sette pris på Technium Sea Trout-serien. Det slanke karbonemnet har en Diaflash-vev på bakdelen som ikke bare ser moderne ut, den bidrar også til stangens styrke. Og korkhåndtaket med delt grep er en fantastisk blanding av moderne og tradisjon. I bruk vil du sette pris på horisonten når kasteytelsen, spesielt for de lengre 10' (105 cm) og 10' 5" (318 cm) modellene, mens de korteste 8' 2" (2,50 cm) gir nøyaktig nøyaktighet når du kaster. I hjertet av Technium er et moderat raskt action High Modulus Full Carbon-emne som er innstilt for støping, uavhengig av hvilken lengde og styrke du velger.

 

Alle modellene fungerer godt med de minste slukene i 5-10g-området, mens de har kraften til å gå så store som 40g i de kraftigere modellene. For å forsterke denne modellen er Technium Sea Trout utstyrt med et Fuji VSS snellefeste og Fuji Stainless Steel FazLite K-Type Stangringer for optimal kasteytelse. Det er åtte modeller i serien, med to modeller i 4-delt design for enkel transport i en rørholder.

 

  • Fuji VSS snellefeste
  • Fuji Stainless Steel FazLite K-Type Stangringer
  • Følger med stangtrekk
  • Håndtak: Kork
Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Andre kjøpte også
Support