434794 434794 434794 434794 434794

Shimano Aldebaran BFS LH 7.8:1

Shimanos mest avanserte Baitcastsnelle

Varenr: 246642
5 799,-
Midlertidig utsolgt hos leverandør
  • 1Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Få mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAlternativerSupport
Beskrivelse

Shimano Aldebaran BFS er Shimanos mest avanserte, ultra finesse baitcasting snelle. Designet for det aller letteste slukfisket, kan denne lette, teknisk briljante snellen kaste med sluker så lette som 1 g.

Hvis du er en UL spesialist som liker å fiske med finesse, eller etter mindre arter som ørret og abbor, vil du elske Aldebaran BFS.

 

Selv sportsfiskere som tidligere kun har brukt haspelsneller til sitt ultrafinessefiske vil umiddelbart sette pris på fordelene med denne modellen. Et raskt knips med stangspissen vil sette de letteste slukene til nesten friksjonsfri utkast. Og hvis forholdene endrer seg, eller du velger en sluk med annen vekt, betyr en rask justering av bryteren at du alltid har den perfekte kastebrems innstillingen.

 

Den bemerkelsesverdige lette kasteytelsen til Aldebaran BFS leveres av FTB-systemet (Finesse Tune Braking). Dette er en kombinasjon av magneter og sentrifugalkraftbremsing som fungerer i harmoni med den ultralette MGL III-spolen for å kontrollere bremsen.

 

Tillegget av S3D-spoledesign og SilentTune-teknologi forbedrer ytelsen ytterligere. Justert med en ekstern skive, når den er satt i laveste innstilling, er bremsefriksjonen nesten umerkelig.

 

Men det er mye mer med Aldebaran BFS enn dens bemerkelsesverdige kasteegenskaper. Innvendig leverer Micromodule Gear og X-SHIP jevn, kraftig, effektiv innsveivingskraft, og den totale vekten reduseres ved å bruke en HAGANE Body som består av magnesium og CI4+-materialer. UL eksperter som foretrekker en rask innsveiving vil sette pris på alternativene til 7,8:1 (HGL) ) eller 8.9:1 (XGL) modeller, som begge har shimanos knarrlyd på bremsen når man kjører fisk.

 

 

Modell Vekt (gram) Utveklsling Kulelager Bremsekraft (kg) Snørekapasitet (mm-m)
Aldebaran BFS HG LH 130g 7.8:1 10+1 3,5kg 0,23mm 50m
Aldebaran BFS XG LH130g8.9:110+13,5kg0,23mm 50m

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Alternativer
Support