437791

Shimano Baitrunner ST FB 2500

Varenr: 247639
799,-
-+
10 stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Shimano Baitrunner ST FB baitrunner snelle med frontbrems. Super meitesnelle til alt fra kystmeite til gjeddemeite.

 

Tilgjengelig i samme størrelser som DL, men med færre kulelager, er Baitrunner ST-FB den lille Baitrunner på startnivå. Varispeed snørepåleggelse, Super Stopper II pluss, XT-7 kropp og rotor er blant de mange avanserte designfunksjonene som er inkludert i STs konstruksjon.

 

2500-størrelsen er perfekt for feeder- og bombefiske på små vann når du fisker etter karpe eller annen hard kampfisk, mens 4000-størrelsen gir mer allsidighet og kraft som gjør den egnet for alt generelt, lystfiske og spesialfiske.

 

AR-C spoole

Shimano ARC Spool er en patentert spoledesign med en vinklet kantleppe på selve spolen. Denne designen gjør at snøret kan forlate spolen med mindre friksjon og i mindre snørebukter, noe som resulterer i lengre og mer nøyaktige kast. ARC-spoler reduserer tilbakeslag og floker når man bruker multifilament snører.

 

Baitrunner Spool II

Baitrunner var et gjennombrudd innen sportsfiske etter store fisker, en funksjon som har vist seg så gunstig at den har blitt en standard på store fiskesneller. Baitrunner har en spak plassert på baksiden av spolen som gjør at spolen kan stilles inn slik at fiskesenen frigjøres når fisken tar agnet.

 

Varispeed

Å legge snøret riktig på spolen er den viktigste egenskapen for presis, lang og nøyaktig kasting. Shimanos revolusjonerende ‘Varispeed’-system består av to spesialdesignede gir. Den ene er oval og den andre en bemerkelsesverdig firkantet form! Bare et spesielt dataprogram utviklet av Shimano har klart å få disse til å passe perfekt sammen – resultatet er perfekt parallell snøreelegging på spolen og forbedret presisjon under kast og fiske.

 

XT7 komposittspole

XT7 er det originale Shimano-komposittspolen. Brukt på mellompris- og budsjettsneller og spoler av XT7 er både pålitelige, robuste og lette.

 

Superstopper

Super Stopper II eliminerer bevegelse bakover og hindrer frigang på snellehåndtaket når spolen er satt i antirevers.

 

Dyna-Balance

DynaBalance reduserer slingring under innsveivningen ved å motbalansere rotoren i snellen for å øke følsomheten og jevnheten. Ved å bruke datamaskinbalansering kan Shimano omfordele rotorvekten til å eliminere vibrasjoner.

 

Power Roller

Den spesielle rillede utformingen til Shimano Power Roller reduserer snøretvinn betydelig og er en stor fordel ved bruk av tynn mono og fletteline(multifilament).

 

Modellenes egenskaper

Modell Senekapasitet Kulelager Utveksling Line Retr. Vekt
Baitrunner ST 4000 FB  0,25/260m, 0,30/180m, 0,35/130m, 0,40/100m 1+1 4,8:1  75cm 355g
Baitrunner ST 2500 FB 0,20/240m, 0,25/160m, 0,30/110m 1+1 4,8:1 310g

 

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Support