Shimano Spheros SW A 18000HGA

Kraftfull kvalitets saltvannsnelle

Varenr: 237553
3 399,-
Ubekreftet 15.03.2023
 • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Send meg mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørSupport
Beskrivelse

Shimano Spheros SW A snellene er en kraftig allround haspelsnelle for saltvannsfiske. Shimano har redesignet saltvannssnellene Spheros SW for å la sportsfiskere takle områder med typisk tungt fiske på hav og langskysten i dype fjorder.

 

 

 • Infinity Drive
 • HAGANE Gear
 • HAGANE Body
 • Cross Carbon Drag
 • X-Ship
 • Propulsion Line Management Spool
 • X-Protect
 • X-Sheild
 • Screw-In Handle
 • S AR-B

 

 

Nå kommer Spheros SW A med Shimanos ledende Infinity Drive-teknologi for å gi et forsterket gir og forbedre designen på selve giret. Spheros SWA A gir sportsfiskere en kraftigere innsveivning med større hastighet ved tungt fiske.

 

Med både X-Protect og X-Shield for forbedret vanntetthet og for økt robusthet i tøffe saltvannsmiljøer, forsterkes kvaliteten ytterligere på Spheros SW, som allerede har en IPX8 klassifisert vannbestandig snellekropp.

 

Cross Carbon bremseskiver

Cross Carbon Darg er bremseskiver som gir flere justeringsmuligheter og Shimano sin mykeste bremseytelse noensinne.

 

Hagane snellekropp

HAGANE Body er en et metall snellehus med høy stivhet. Snellekroppens stivhet og slagmotstand eliminerer i praksis vridning av selve snellekroppen. Resultatet gjør sportsfiskerens bevegelser om til direkte innsveivningskraft og ingen kraft går til spille ved å vri snellekroppen i snellefestet. Effektivitet gjennom direkte styrke.

 

Hagane girsystem

Med fantastisk styrke og holdbarhet er HAGANE girsystemet selve kjernen i denne haspelsnellen. Ved bruk av toppmoderne teknologi og den holdbare mykheten i girene, gir Shimano deg samme fiskeglede som når du første gang tar i bruk Spheros SW A snellen - hver eneste fisketur.

 

Tannhjulene i girsystemet er ikke skåret til, de er formet til ved kaldpressing av aluminium ved å bruke 200 tonns trykk på rå-metallet. Dette sørger for at hele overflaten på giret er nøyaktig ned til den minste detaljen. Desto mer du bruker en snelle med Hagane girsystem, desto mer lærer du å sette pris på kvaliteten og nøyaktigheten.

 

Shimano Infinty Drive

Den nye sveivens design øker kraften i innsveivningen med så mye som 26%, mens rotasjonen fortsatt er myk og lett.

 

Propulsion Line Management System

Den mest åpenbare komponenten i Propulsion Line Management Systemet er den nye Propulsion leppedesignen på snellespolen. Gjennom titusenvis av kaste-tester og datasimuleringer har det blitt fastslått at denne nye leppdesignen på spolen gir lengre kasteavstander enn en standard spole-leppdesign, samtidig som det forhindrer tilbakeslag og knuter når det kastes.

 

Vanntett bremsesystem

Ved å benytte gummipakkninger  er snellen forseglet mot inntrengning av elementer som vann og støv.

 

X-Protect

Ved å kombinere Shimano sin vannavvisende coating og deres spesialdesignede vannkanaliserende, labyrintkonstruksjon, gir X-Protect høyt nivå av vannbestandighet uten at det går på bekostning av det lette giret og den lette roterende bøylen.

 

X-Shield

Ved å tilby pålitelige forseglinger og pakninger på 12 kritiske steder i selve spolekroppen, er Shimano i stand til å lage en vanntett konstruksjon som er svært pålitelig og robust. Dette sikrer at den holder hva den lover og at snellen kan brukes til fiske i saltvann.

 

X-Ship

X-Ship gir forbedret holdbarhet på giret.Ved å støtte pinjonggiret i begge ender med kulelagere opprettholder tannhjulet sin plassering nøyaktig på linje med giret. Dette betyr at girene vil forbli i samme posisjon under de tyngste belastningene. Den ekstra fordelen er at friksjonen mellom spoleakselen og giret elimineres. Dette vil forbedre kasteevnen til snellen med lette sluker og muliggjør lengre kast.

 

Modell spesifikasjoner

Produktspesifikasjoner
Kroppsmateriale Aluminium/XT-7 (X-Shield)
Kulelagere 4+1
Snelletype Haspelsnelle for bruk i saltvann
Spolemateriale Kaldpresset aluminium (Cold forged) dobbel anodisert
Vannbestandig bremsesystem X-Shield
Håndtak Screwin maskinert aluminium singel håndtak med gummiert knot

 

Modellnr Linekapasitet Vekt Kulelagere Gir/utveksling Maks bremsekraft
SPSW18000HGA 0,52mm/310m, 0,57mm/240m, 0,62mm/200m 920 gram 4+1 5,7:1 18kg

 

?
Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Support