90312

Shimano Tiagra 30 A

Varenr: 109456
6 909,-Kampanjepris
7 599,-Ordinær pris
-+
1 stk på nettlager
  • 1Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse
Shimano TIAGRA havfiske og big gamesnelle. Tiagra som ble en verdensomspennende markedsleder har for mange funksjoner til å forklare i en katalog! Dette er virkelig snellen du velger for det største man kan fiske, blant annet brukt til tunfisk, sverdfisk, håkjerring og andre tunge saltvannsarter.

Det er den solide konstruksjonen, i kombinasjon med brukervennlige funksjoner, som er elsket av de mest krevende storfiskerne. En maskinert aluminiumsramme i ett stykke, kaldsmidd aluminiumsspole, A-RB kulelager, 2-trinns gir, Twin Disk bremse-system (på størrelse 16), elastomergrep og mye mer.

Denne snellen vil leke og temme den største fisken med letthet. Tiagra A snellen vil gi deg selvtillit i utstyret ditt, slik at du kan konsentrere deg om å fange. Alternativer for Tiagra-håndtak Håndtaket på enhver stor multiplikator er en viktig funksjon. Hos Shimano bruker de to forskjellige stiler avhengig av hvilken modell du velger. TI12- og TI16-modellene har Shimanos Ergonomic Power Handle mens større modeller er utstyrt med sveiv i elastomer. Begge er myke å ta på og tilbyr maksimalt i både grep og komfort, samtidig som de gir deg maksimalt dreiemoment når du sveiver inn fisken for livet.

Definitivt en av de mest fullkomne snellene Shimano noen gang har laget. Tiagra er et finmekanisk mesterverk, så robust og driftssikker at den rager helt i verdenstoppen blant Big Game havfiske-sneller. Snellehus frest ut av ett stykke flyaluminium.

Tiagra har to utvekslinger og er utstyrt med en revolusjonerende teknikk som sørger for at bremseeffekten holder seg jevn. Denne kaller Shimano SHD - HydroThermicalDrag - et genialt system som regulerer varmedannelsen i bremsen. Tiagras LeverDrag mestrer alt som svømmer i havet, både nordiske arter og marlin i 200-kilos klassen. 4 kulelagre i absolutt høyeste kvalitet. Leveres i 5 forskjellige modeller.
Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Andre kjøpte også
DAM Imax Travel boat 7' Havfiskestang, 5-delt
Velg
33%
1 199,-
1 799,-
4
Savage Gear Cutbait Herring Kit
Velg
23%
Fra 199,-
259,-
100+
Sufix XL Strong Platinum 600m
Velg
27%
189,-
259,-
100+
Support