438133 438133 438133 438133 438133 438133 438133

Seeland Hawker Shell II bukse Green 58

Velegnet bukse for aktiv jakt

Varenr: 247753
1 299,-Kampanjepris
2 099,-Ordinær pris
-+
3 stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørSupport
Beskrivelse

Seeland Hawker Shell II buksen tilhører Hawker-serien er en av Seeland sine aller mest populære jaktserier, og med god grunn: Den er en fantastisk allsidig og lekker serie til aktiv jakt, og i tillegg til det vanntette SEETEX®-membranet har den en rekke funksjoner som du ellers bare finner på mye dyrere jakttøy.

 

  • Laget av et svært elastisk trelagsmateriale som gir overlegen bevegelsesfrihet
  • Optimal pusteevne, velegnet for aktiv jakt
  • Fôret har et nettverk av luftlommer som bidrar til å regulere kroppstemperaturen
  • Formsydd utførelse som gir maksimal bevegelsesfrihet
  • Vannavvisende store forlommer
  • Vannavvisende ventilerende glidelåser

 

Hawker Shell II-buksen er i likhet med jakkken laget av et svært tøyelig og lett, men samtidig slitesterkt materiale, slik at buksen naturlig følger kroppens bevegelser. Buksen har vårt eget vanntette, vindtette og pustende SEETEX®-membran som kan motstå et vannsøyletrykk på 10 000 mm.

 

I kombinasjon med Hawker Shell II-jakken (kjøpes esparat) får du et svært allsidig skallsett som du kan bruke til alle typer jakt der formålet er å jakte på naturens premisser og komme så tett innpå byttet som mulig.

 

I tillegg har buksen ventilasjonsglidelåser på hver side av hoften, slik at du kan lufte godt ut når du er aktiv. En av de virkelige praktiske detaljene ved Hawker Shell II-buksen er vaffelteksturen på innsiden.

 

Overflaten gir bedre luftsirkulasjon og sørger for at fukten som bygger seg opp inni buksen når du beveger deg, blir fordelt på et større område og dermed fordamper raskere. Det høres kanskje ut som en liten detalj, men det utgjør en stor forskjell når du er i aktivitet på jakt.

 

Buksen har lommer foran samt en romslig lårlomme på venstre lår, alle med vanntett glidelås, slik at du ikke mister tingene dine når du beveger deg rundt. På venstre side av linningen er det en kraftig D-ring som du kan montere forskjellig utstyr i.

 

Du kan justere buksen ved anklene med et kraftig borrelåsbånd, slik at buksen sitter helt tett inntil støvlene dine. I tillegg er det sydd inn et slitesterkt bånd på innsiden av buksen ved anklene, der man ofte får mest slitasje.

 

Seetex-teknologi

Ute på jakt, fotografering eller for å nyte friluftslivet kan du ikke unnslippe værets luner. SEETEX® beskytter deg mot vinden og er vurdert til 10.000/10.000 i vanntetthet og pusteevne. Dette betyr at membranen vil tåle trykket fra en 10 000 mm vannsøyle, samtidig som den lar 10 000 gram vanndamp slippe ut per kvadratmeter per 24 timer. Med andre ord, SEETEX®-teknologien holder deg tørr i all slags vær.

 

Farge

  • Pine Green

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Support