438019 438019 438019 438019 438019 438019 438019 438019 438019 438019

Seeland Taxus rain Poncho Pine Green

Komprimerbar og vanntett regnponcho

Varenr: 247715
799,-
FargevariantPine Green
Vis varianter som liste
0 stk på nettlager.
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Få mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Seeland Taxus Rain Poncho er en komprimerbar og vanntett regnponcho som er praktisk  å ha med i lommen når regnet kommer uventet på.

 

  • Tynt materiale med lav vekt
  • Regulerbar hette
  • Brystlomme
  • Trykknapper i sidene
  • 6 ringer for flere bruksområder
  • 4 elastiske fester med kule i enden, to størrelser

 

Taxus-regnponchoen er en superpraktisk lettvektsponcho som du kan brette sammen til nesten ingenting, slik at du alltid kan ha den med deg på jakt eller andre utendørsaktiviteter. Ponchoen har vann- og vindtett SEETEX®-membran, så i motsetning til de klassiske regnponchoene fra Forsvaret puster den faktisk.

 

Taxus-ponchoen er et tynn og svært lett poncho som du kan brette sammen i ponchoens brystlomme og ha med deg overalt. Regnsettet har vann- og vindtett SEETEX®-membran, så du slipper problemet med innvendig kondens som du får når du beveger deg i en vanlig regntett poncho.

 

Du kan justere ponchoens hette slik at den sitter godt rundt hodet når det regner og blåser. I ponchoens sider er det trykknapper slik at du kan kneppe den til rundt deg.

 

Langs kantene er det totalt seks metallmaljer som du kan bruke til å spenne ponchoen ut som en presenning, f.eks. hvis du trenger ly for vinden.

 

Det følger med fire kraftige elastiske snorer i to ulike lengder som du kan bruke til å spenne ponchoen ut med når du på denne måten vil bruke den som en presenning.

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Andre kjøpte også
Support