BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAlternativerSupport
Beskrivelse

Scott Swing tohånds fluestang, for den som vil ha det råeste. Swing serien kommer i en rekke lengder og klassifikasjoner designet mot alt fra ørret til 20kg+ laks. Sammensatt av de råeste komponentene på markedet er denne håndlagde toppserien fra Scott et unikum med stenger hvor du vil finne akkuratt 'DEN' stangen som passer ditt fiske best.

 

  • Rask progressiv aksjon
  • Super versiatil serie
  • ARC2-forsterkning
  • Carbon Link lim
  • Nye flokefrie stangringer av titan med silisiumnitrid-innlegg & Snake Brand Universal stangringer
  • Fullfrest aluminiumssnellefeste
  • Flor-kork håndtak sikrer komfort, følelse og lang levetid
  • 4-delt

Beskrivelser av de ulike modellene: 

11'8''


Korte og lette stenger- Eksepsjonelt lett i hånden og skalert for mindre fisk og mer intimt vann. Flotte med både kompakte og standardlengde hoder, disse stengene er en ren fryd å fiske med.

#4
Når du har lyst til å speykaste, men fisken ikke er så stor, er dette din stang. Scott ga den navnet Halvpundet. Perfekt for fiske ørret, sjøørret og smålaks over hele verden. Flott med flytende eller korte synkende spissoppsett, denne stangen lar deg bruke alle teknikker, men er skalert for å maksimere moroa med mindre fisk i vannet.


#6
Ren moro. Denne stangen utmerker seg med alle teknikker i elv der det kreves kortere hoder og kastedistanser, og fisk er av gjennomsnittlig størrelse. Den er superlett i hånden og overfører massevis av følelse, men opprettholder et høyt nivå av stabilitet når du endrer kasteretning eller bruker synkespisser. Perfekt til smålaks og sjøøretfiske, når du trenger litt lengre kast eller på mindre elv.

12'8''


Allround stenger- Høy ytelse med de fleste linetyper, disse stengene er lette i hånden, kan fiske fra korte til lange avstander, og gir god linekontroll.

#6
Scott beskriver denne som 'Søt som godteri og glatt som smør'. Super allsidig og morsom å fiske, deres valg når du ønsker å fiske på den nærmeste siden av elva eller sikter mot mindre til mellomstore fisker.


#7
Stangen som kanskje gir størst allsidighet og glede når man jager etter sjøørret og laks på litt mindre elver. Denne stangen er flott med både flytende og synkende liner, korte til lange bellys, kort til langdistansekast og fisk i gjennomsnittlig størrelse.


#8
Den perfekte stang for mindre elver med større eksemplarer, eller om du fisker på høy vannstand i de mindre elvene. Denne stangen kaster lett et Skagit-hode med T-14- eller T-18-spisser og kan snu fisk på en krone.


#10
Scott ga denne kallenavnet King Slayer. Perfekt for gigantisk laks i trangere elver. Hvis du er interessert i den største laksen på tohåndsen i en mindre elv, er dette stangen.

13'8''


Lange stenger- Perfekt for lengre bellys, de lenger kastene og mest linekontroll.

#7
Selv om denne stangen kaster kortere hoder og synkespisser med ynde og letthet, er den scotts førstevalg når de skal velge en lengre klump og lage thighte bukter på lange kast. En perfekt stang for det meste av atlantisk laksefiske.


#9
I likhet med lillebroren med lettere linevekt over, kaster denne stangen veldig lange kast. Det er scotts valg når synkespisser er normen og for å sikte mot den største laksen.

14'1''


Viking Sticks- Disse stengene i skandinavisk stil er raskere i aksjon enn de lange stengene ovenfor. De er veldig lette i hånden for sin lengde og klasse, og de produserer thighte fine bukter og høye linehastigheter.

Gjør-det-alt Scandi-stangen. En fryd å kaste og fiske på grunn av den lette håndfølelsen, den er lett å kaste med og har en utrolige linehastighet. Erobre fisk verden over med denne stangen.

14'8''


Lange stenger- Perfekt for lengre bellys, de lenger kastene og mest linekontroll.

Clearwater, Skeena, Gaula, hvor som helst du fisker store elver for stor fisk. Massive kast og utrolig linekontroll gir deg muligheten til å fiske rennene på andre siden og lange flyt. Den ekstremt sterke bunndelen lar deg snu tung fisk i sterk strøm og holde kontroll på fighten.

15'1''


Viking Sticks- Disse stengene i skandinavisk stil er raskere i aksjon enn de lange stengene ovenfor. De er veldig lette i hånden for sin lengde og klasse, og de produserer thighte fine bukter og høye linehastigheter.

Når fisket krever 700 grains eller mer, og du trenger å gjøre de lengste kastene på jakt etter store fisker, er dette stangen.

16'1''


Viking Sticks- Disse stengene i skandinavisk stil er raskere i aksjon enn de lange stengene ovenfor. De er veldig lette i hånden for sin lengde og klasse, og de produserer thighte fine bukter og høye linehastigheter.

Som modellen under med et snev av ekstra linekontroll og enkel for å fiske enda lengre klumper. Scotts valg for å fiske de største elvene for de aller største fiskene.

Som alle Scott fluestenger, er Swing serien håndlagde, en om gangen, i Montrose, Colorado.

 

 

Modell  Lengde Klasse Deler Anbefalt Klumpvekt (grains min-max)
Scott Swing 11'8'' #4 4-delt 270-325gr
Scott Swing 11'8'' #6 4-delt 375-450gr
Scott Swing 12'8'' #6 4-delt 375-450gr
Scott Swing 12'8'' #7 4-delt 450-525gr
Scott Swing 12'8'' #8 4-delt 450-525gr
Scott Swing 12'8'' #10 4-delt 525-575gr
Scott Swing 13'8'' #7 4-delt 375-450gr
Scott Swing 13'8'' #9 4-delt 575-650gr
Scott Swing 14'1'' #9 4-delt 575-650gr
Scott Swing 14'8'' #10 4-delt 650-725gr
Scott Swing15'1''#104-delt650-725gr
Scott Swing16'1''#104-delt650-725gr
Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Alternativer
Support