371095 371095 371095 371095

Scott Centric 9'6" #6

4-delt

Varenr: 225509
9 999,-
-+
1 stk på nettlager
  • 0Butikklager

Du er 1 000 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseAndre kjøpte ogsåTilbehørAlternativerSupport
Beskrivelse

Er du på jakt etter en hurtig stang, og som har masse følelse? Scott Centric er svaret. Denne stangen er helt fantastisk!

Scott Centric erstatter Scott Radian serien som har vært flaggskipet innenfor allround fluestang de seneste syv årene.

Centric serien er hurtige stenger, men det er masse stabilitet, selv ved lange kast. Du får fantastisk følelse gjennom hele klingen under kamp og kast.
Det er en av de mest effektive fluestengene som Scott noensinne har produsert. Stengene gir deg høy linehastighet samt smale og stabile loops. Det er en meget allsidig fluestang, som kan brukes av fluefiskere på alle nivåer. Stengene føles superlette i hånden. Samtidig er der power nok til at man kaste langt og presist. Det er virkelig en stangserie, som er en fryd å fiske med.

Scott Centric er bygget på den nyeste teknologi. Det er en økt fiberdensitet og samtidigt er det med på å redusere vekten på stengene. Stengene er håndlaget med de beste materialene, som eksempelvis titanium ringøyer med ultraglatte zirconia innsatser. Utover det så er håndtaket laget av den fineste kork og snellefestet er super eksklusiv og føles virkelig lekker. De gode materialene er med på å sikre høy funksjonalitet, holdbarhet og design. Scott Centric stengene håndlages som altid i USA av de absolutt beste og fineste materialene.

 

 

Andre kjøpte også
Tilbehør
Alternativer
Scott Sector
Velg
10 499,-
Scott F-Series
Velg
7 499,-
1
Support
371095