614250 614250 614250 614250 614250 614250

SA Headway Belly Float 39g

Orange/Mustard

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

For to år siden kom vi på ideen om å designe et nytt linesystem for tohåndsstenger.

For å få ytterligere innsikt i det skandinaviske markedet og behovene til skandinaviske laksefiskere, startet vi med å intervjue en serie skandinaviske flueutstyrsbutikker. På den måten lærte vi mer om hvordan vi kan forbedre og optimalisere eksisterende lineutvalg i markedet. Fulle av innspill og entusiasme satte vi oss ned og designet de første prototypene. Under utviklings- og testfasene slo vi oss sammen med noen av de mest erfarne laksefluefiskerne, fluekastere og representanter for redskapsbutikker i Norge.

Vi er stolte av å si at den resulterende line- og spissserien er den mest grundig testede og finjusterte lineserien vi noen gang har designet for Scientific Anglers. Linene og tipsa fungerer like bra for nybegynnere og eksperter, uansett hvilken moderne høymoduls kasteteknikk du måtte velge å bruke.

 

  • klumpen er designet for å brukes med en spiss (de fungerer ikke ordentlig uten)
  • De taperte spissene vil snu både de minste og største laksefluene der ute. Tipsene vil også forbedre de fleste andre hoder (fra konkurrerende merker) på markedet (selges separat)
  • Mager kommer i tre forskjellige varianter (flyt, intermediate og S3)
  • Spissene varierer fra 9 – 18' i seks forskjellige synkende grader (selges separat)
  • Vektfordeling bak gjør klumpene perfekte for lading av fluestanga, og gir utmerkede kasteegenskaper
  • Oransje sporer i enden av klumpen sikrer visuell kontroll under kasting og fiske
  • Ingen grovheter i overgangen mellom klump og spiss. Gir harmonisk kasting og jevne løkker
  • Teksturert belegg, som - sammenlignet med tradisjonelle liner - gjør linene lettere å trekke ut av vannet før kasting
  • Scientific Anglers har line-ID på både klumper og tips, slik at du alltid kan identifisere riktig line for riktig jobb

 

 

Ta vare på fluelina di:

Tror du at den flytende linen din ikke flyter så bra som den pleide å gjøre, eller ikke er så glatt som den pleide å være? Årsakene og måtene å fikse dette på er sannsynligvis ganske enkle.

Liner flyter fordi de er lettere enn vann, og fordi de er hydrofobe; de avviser vann. For at linene skal flyte best mulig, må begge disse funksjonene fungere. Tettheten til linen din vil ikke endre seg, den vil ikke absorbere vann og synke, men hvis den blir skitten vil den ikke avvise vannet godt, og den vil flyte lavere i overflaten og kan bli dratt under litt her og der. Nøkkelen til god flyt er å holde linene rene slik at den hydrofobe overflaten fungerer.

Rengjøring med såpe og vann på en klut fjerner det meste av smuss, men rengjøringsputer fungerer enda bedre. Riktig rengjøring vil gjøre at linene dine flyte bedre, kastes bedre og vare lenger, absolutt en smart ting å gjøre for et par minutters vedlikehold på lina.

For å bruke rensepute, klem puten rundt lina slik at den siden som ikke er skum berører lina. Trekk fluesnøret gjennom puten under litt spenn/trykk. Gjenta denne prosessen til noe av fluesnørefargen er synlig på puten.

Rengjør linene dine hver 2.-3. tur, eller når du tror at skitt og smuss hindrer ytelsen. Rengjøringsputene er enkle å ha med seg i vesten eller vesken og kan brukes når som helst, våt eller tørr.

Merk at fluesnøredressing kan brukes til å redusere friksjonen under konkurranse- eller øvelses kastings, men vi anbefaler det ikke for fiske.

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Andre kjøpte også
Support