614214 614214 614214

SA Amplitude Trout Standard WF-2

O.Green/Willow/Dk.Willow

Varenr: 256103
1 599,-
Midlertidig utsolgt hos leverandør
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Få mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarSupport
Beskrivelse

SA Amplitude Trout Standard

Den første serien med liner med det revolusjonerende AST PLUS slickness-additivet, Amplitude Textured-serien, vil skyte lenger og vare lenger enn noen annen line på markedet. Amplitude Textured Trout Standard er en ekte AFFTA linevektsnøre. Bygget med et mellomlang klump for eksepsjonell mende og nøyaktighet på lange avstander. Hvis du elsker casting vil dette raskt bli en av dine nye favoritter.

 

  • Har det revolusjonerende AST Plus slickness-tilsetningsstoffet for overlegen skyteevne og økt holdbarhet
  • Flytende tekstur på tuppdelen for den ultimate flyteevnen; det holder rett og slett tørrfluer flytende lenger
  • Shooting Texture-løpeline gir lengre kast, takket være en reduksjon i friksjon
  • Midtlengde klump for eksepsjonell mende og nøyaktighet på avstand
  • Kaste line
  • Flettet multifilamentkjerne
  • SA AMPLITUDE STANDARD WF X F (X = linjevekt)

 

Tror du at den flytende linen din ikke flyter så bra som den pleide å gjøre, eller ikke er så glatt som den pleide å være? Årsakene og måtene å fikse dette på er sannsynligvis ganske enkle.

Liner flyter fordi de er lettere enn vann, og fordi de er hydrofobe; de avviser vann. For at linene skal flyte best mulig, må begge disse funksjonene fungere. Tettheten til linen din vil ikke endre seg, den vil ikke absorbere vann og synke, men hvis den blir skitten vil den ikke avvise vannet godt, og den vil flyte lavere i overflaten og kan bli dratt under litt her og der. Nøkkelen til god flyt er å holde linene rene slik at den hydrofobe overflaten fungerer.

Rengjøring med såpe og vann på en klut fjerner det meste av smuss, men rengjøringsputer fungerer enda bedre. Riktig rengjøring vil gjøre at linene dine flyte bedre, kastes bedre og vare lenger, absolutt en smart ting å gjøre for et par minutters vedlikehold på lina.

For å bruke rensepute, klem puten rundt lina slik at den siden som ikke er skum berører lina. Trekk fluesnøret gjennom puten under litt spenn/trykk. Gjenta denne prosessen til noe av fluesnørefargen er synlig på puten.

Rengjør linene dine hver 2.-3. tur, eller når du tror at skitt og smuss hindrer ytelsen. Rengjøringsputene er enkle å ha med seg i vesten eller vesken og kan brukes når som helst, våt eller tørr.

Merk at fluesnøredressing kan brukes til å redusere friksjonen under konkurranse- eller øvelses kastings, men vi anbefaler det ikke for fiske.

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Support