636570 636570 636570 636570 636570

Scarpa Rush 2 Mid GTX W Sage-Yellow 38

Høy pusteevne og vanntetthet

Varenr: 261690
1 399,-Kampanjepris
2 799,-Ordinær pris
-+
3 stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Rush Mid GTX er en innovativ sko som bygger videre på suksessen til den originale Rush-modellen

 

  • Pustende
  • DTS TPU Frame innersåle
  • 3D EVA-CM midtsåle
  • SCARPA Free-dome yttersåle
  • GORE-TEX®

 

 Den har den samme revolusjonerende Freedome™ IKS™ yttersålen, som gir enestående grep og stabilitet uansett hva slags utfordringer dagen bringer. Denne skoen er designet for å takle ulendt terreng og gi pålitelig ytelse under ulike aktiviteter. En av de fremtredende egenskapene til Rush Mid GTX er den helsyntetiske overdelen, som gir en kombinasjon av lett vekt og dynamisk støtte.

 

Dette betyr at skoen er komfortabel å ha på seg, samtidig som den gir god beskyttelse og støtte til foten. Uansett om du beveger deg i fjellterreng eller utforsker stier, vil skoen bidra til å holde deg komfortabel og trygg. En annen viktig egenskap ved Rush Mid GTX er dens vanntette og pustende beskyttelse, takket være GORE-TEX® Extended Comfort-fôret.

 

Dette gjør at skoen kan tåle våte forhold og samtidig tillate fuktighet og varme å fordampe, slik at føttene dine holdes tørre og komfortable gjennom hele aktiviteten. Når det gjelder spesifikasjonene, kan vi nevne noen viktige detaljer. Skoen har en pustende DTS TPU Frame innersåle, som gir ekstra stabilitet og komfort. Den har også en 3D EVA-CM midtsåle som bidrar til god demping og avlastning av foten under lengre turer eller løp.

 

SCARPA Free-dome yttersålen er designet for å takle varierte terrengforhold og gir utmerket trekkraft på forskjellige overflater. Når det gjelder materialer, er hovedmaterialet i Rush Mid GTX av syntetisk opprinnelse. Dette gir både holdbarhet og lett vekt, noe som er avgjørende for komfort og bevegelsesfrihet under aktiviteter. Totalt sett veier hver sko rundt 380 gram (i størrelse 42), som er relativt lett sammenlignet med mange andre terrengsko på markedet.

 

Denne vekten gjør det enklere å bevege seg raskt og effektivt uten å bli sliten. Med sin kombinasjon av innovativ yttersåle, helsyntetisk overdel, vanntett GORE-TEX® beskyttelse og lette design, er Rush Mid GTX en pålitelig følgesvenn for eventyrlystne utendørsentusiaster som krever både grep, stabilitet og komfort i utfordrende terreng.

 

Hovedmateriale: Syntetisk

Vekt pr sko: 320g (str 42)

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Andre kjøpte også
Anar Galda Turbukse Dame,
Velg
60%
Fra 599,-
1 499,-
19
Support