Smakfull suppe med ingefær, hvitløk og store biter kyllingkjøtt.
REAL Turmat er hovedsakelig tilberedt av norske, friske råvarer som er skånsomt foredlet i en egenutviklet tørkeprosess. Prosessen bevarer rettenes naturlige smak, aroma, utseende og næringsverdier. Posene med REAL Turmat er lette og lite plasskrevende. Alt man trenger er varmt vann og en skje. Maten tilberedes i posen som også fungerer som en tallerken.
REAL Kyllingsuppe
Allergener: gluten, soya
Vekt Netto: 59g
Vekt Brutto: 76g
Vekt Ferdig tilberedt: 370g
Ingredienser
Kylling (kylling (89%), salt, pepper, stabilisator (E450, E451)) (17%), kokosmelk, rapsolje, hvetemel, paprika (12%), løk, purreløk, soyasaus (soya, salt, eddik), limejuice, kyllingbuljong (aroma, gjærekstrakt, maltodekstrin, kylling, salt, løk, krydder), ingefær (1,4%), hvitløk (1%), krydder, karri (0,1%), persille (0,1%), antioksidant (askorbinsyre).
Næringsinnhold |
PER 100 G |
PER PORSJON |
PER 100 G
SPISEKLAR |
ENERGI % |
Energi (kJ) |
2350 |
1387 |
375 |
|
Energi (kcal) |
561 |
331 |
90 |
|
Fett (g) |
40,9 |
24,1 |
6,5 |
66 |
? Hvorav mettede
fettsyrer (g) |
7,12 |
4,2 |
1,1 |
|
Karbohydrater
(g) |
29,1 |
17,2 |
4,6 |
21 |
? Hvorav
sukkerarter (g) |
4,7 |
2,8 |
0,7 |
|
Kostfiber (g) |
4,1 |
2,4 |
0,7 |
|
Protein (g) |
17,8 |
10,5 |
2,8 |
13 |
Salt (g) |
4 |
2 |
0,6 |
|
Vann (%) |
Max 5 % |
|
|
|
Fakta om REAL Turmat
-
Lett og lite plasskrevende
-
Enkelt og raskt å tilberede
-
Alt du trenger er varmt vann og en skje
-
Posen brukes til tilberedning og "tallerken"
-
Praktisk pose med poselås som holder godt på varmen
-
Alle rettene produseres av friske og hovedsakelig norske råvarer
-
Næringsrikt og energi rikt
-
Lang holdbarhet (5 år fra produksjonsdato)
-
Fullverdig måltid
Ferdig på 5-8 minutter
Fold ut bunnen og riv av posen ved rivehakket. Tilsett vann til nivåmerket, som anvist på baksiden av posen. Rør godt rundt, lukk posen med poselåsen og la retten hvile minimum fem minutter. Fyll på mer vann dersom du ønsker en tynnere konsistens. Maten holder best på varmen hvis du spiser direkte fra posen.