641712

Rapala abbor og predator wobblerpakke 1

Alt du trenger til wobblerfiske

Varenr: 262974
699,-Kampanjepris
1 192,-Ordinær pris
-+
1 stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Rapala abbor og predator wobblerpakke 1 er en utmerket samling av wobblere designet spesielt for fiskere som ønsker å fange predatorfisk og abbor. Denne pakken gir deg de nødvendige verktøyene for å lokke og fange disse spennende og aggressive fiskene.

 

Hver wobbler i pakken er nøye utviklet av Rapala, et anerkjent merke innen fiskeutstyr. Disse wobblerne er spesialdesignet for å etterligne byttedyr og tiltrekke seg predatorfisk som abbor. Du kan være trygg på at wobblerne i denne pakken vil vekke interesse og agitere selv de mest sultne og kresne abborfiskene.

 

Pakken inneholder et variert utvalg av størrelser, farger og design, som gir deg fleksibilitet til å tilpasse deg forskjellige fiskesituasjoner og vanntyper. Disse wobblerne hjelpe deg med å øke sjansene for en vellykket fangst av predatorfisk.

 

Wobblerne i pakken er laget av kvalitetsmaterialer og er utstyrt med skarpe kroker som sikrer en solid og pålitelig krok når fisken biter. De er designet med realistiske detaljer og en livaktig svømmende bevegelse i vannet for å etterligne byttedyr på en overbevisende måte.

 

Enten du er en erfaren predatorfisker eller en nybegynner som ønsker å utforske spenningen ved å fiske etter abbor og andre predatorfisker, vil Rapala abbor og predator wobbler pakke være en verdifull tillegg til fiskeutstyret ditt. Utforsk vannet med selvtillit og forventningen om å lande imponerende fangster av predatorfisk.

 

Ta med deg Rapala abbor og predator wobbler pakke på dine neste fisketurer, og opplev spenningen ved å fange abbor og andre predatorfisker. Med disse effektive og pålitelige wobblerne er du klar for spennende fiskeopplevelser og minnerike øyeblikk ved vannet.

 

Innhold i Rapala Abbor og Predator wobblerpakke 1

  • Rapala Tackle Tray 276
  • Rapala Shad Rap P 5cm
  • Rapala Shad Rap MSY 5cm
  • Rapala Shad Dancer RFCW 4cm
  • Rapala Shad Rap RS FT 4cm
  • Rapala Shad Rap RS PCL 5cm
  • Rapala Shad Rap RS CW 5cm
Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Andre kjøpte også
Support