640296

Rapala Sportsman Rod Holder

Justerbar stangholder til båten din

Varenr: 262620
499,-
0 stk på nettlager.
  • 8Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Rapala Stangholder er kraftig og pålitelig og kan justeres og låses i ønsket stilling. Holderen kan monteres både på vannrett og loddrett underlag, eller direkte på båtripen. Låseskruen kan monteres på venstre eller høyre side. Laget i glassfiber-armert nylon.

 

  • Enkel å bruke
  • Justerbar
  • Værbestandig materiale
  • Bedre system
  • Økt fiskeopplevelse

 

Introduserer den nye Rapala Stangholderen for båter - en høyytelses stangholder som gir enkel og sikker oppbevaring av fiskestengene dine mens du nyter tiden på vannet.

 

Vår Rapala Stangholder er laget av slitesterkt og værbestandig materiale, og passer perfekt for båteiere som ønsker å ha system i stengene på en praktisk måte. Perfekt å bruke når du skal dorge enten med en eller flere stenger. Bare juster vinkelen ut fra båten, sett stanga i festen og dorge i vei

 

Med den justerbare funksjonen kan du enkelt tilpasse stangholderen til stanga di, noe som gir optimal støtte og stabilitet under fisketuren. Det gjør det mulig å fokusere på fisket, i stedet for å bekymre deg for at stengene dine skal skli og falle i vannet. Denne Rapala Stangholderen for båter er også enkel å montere og installere. Med det brukervennlige designet kan du montere stangholderen på et hvilket som helst område av båten din, og det kan festes både horisontalt og vertikalt.

 

Investeringen i en Rapala Stangholder for båter vil definitivt øke din fiskeopplevelse. Det er også en flott måte å beskytte stengene dine fra skader, og å holde utstyret ditt i god stand for fremtidige fisketurer. Så, ikke nøl med å skaffe deg din egen Rapala Stangholder for båter i dag og få mest mulig ut av din fisketur!

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Andre kjøpte også
Support