392399

Rapala X-Rap Pop 7cm S

Popper som lokker fisken opp fra dypet

Varenr: 232578
189,-
-+
5 stk på nettlager
 • 2Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse
Popperfiske er et meget visuelt fiske og noe av det mest spennende fiske man kan utøve. X-Rap Pop® er spesielt godt egnet til å lokke abbor opp fra dypet på sensommeren og høsten, men også ørreten lar seg absolutt friste og tar X-Rap Pop® i overflaten med et plask. Popperen er laget i plast og har en dyp skålformet svømmeleppe som gir høy poppelyd og mye plask og spytting fremover. Langtkastende og flytende.

 • VMC Black Nickel krok str. 5
 • Svømmedyp: Topwater
 • Lengde 7cm
 • Vekt 11 gram

  Fisketeknikk:
  Når fisken er aggressiv og jagende, bruk Skitter-teknikk. Dette er en jevn innsveiving (enten sakte eller fort) mens man pumper stangtuppen ned. Og med markante stopp og start lager X-Rap Pop® mye oppstyr og splash lik en flyktende eller såret agnfisk.

  En annen teknikk er popping. Dette gjøres ved å gi X-Rap Pop® et brått rykk og la den hvile mens man sveiver inn slakken. Popperen vil spytte vann ganske langt med denne tilnærmingen.

  En tredje teknikk er twitching. Kast ut X-Rap Pop® og la vannet roe seg. Rykk den inn på overflaten for å etterlikne en såret agnfisk eller frosk og mus som sliter. Hvis du lar linen bli slakk mellom rykkene vil popperen går fra side til side.

  Hold stangtoppen ned for diskret presentasjon. For å skape mer oppstyr og en aggressiv presentasjon, holde stangtuppen opp på første halvdel av innsveivingen, deretter ned i siste halvdel for å forhindre at popperen kommer ut av vannet.
 • Kundeanmeldelser
  Spørsmål & svar
  Tilbehør
  Alternativer
  Andre kjøpte også
  Support