422348 422348

Rapala CountDown S ALB 7cm

Synkende balsawobbler

Varenr: 242513
169,-
-+
7 stk på nettlager
  • 2Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Rapala Countdown er en synkende versjon av Rapala Original, med den samme effektive svømmebevegelsen, men denne serien er spesialdesignet for å fiske på ønsket dyp, derav navnet Countdown. 

 

  • Balsawobbler
  • Synkende versjon av Original
  • Synker 30cm pr. sek/1m på 3 sek. 

 

Wobbleren synker omtrent 30 cm pr sekund, eller ca 1 meter på 3 sekunder. Dermed er det lett å avfiske ønskede dybder, samtidig som det blir lett å begrense bunnapp. Countdown går nemlig stabilt på den dybden du starter innsveivingen på.

 

Best i test Villmarksliv nr. 11 - 2013

 

"Best på alt!

Rapala CountDown er testens beste med suveren ledelse på de øvrige i testen. Den vant både med antall ørret på land og antall napp, og pekte seg også ut som en god storfiskfanger, med 18 av 58 ørreter over en halv kilo.

Rapala CountDown ble ikke bare registrert med flest napp og flest ørret på land. Den tok også flest arter, så det er ikke tvil om at den er en god allrounder. Under testen ble det tatt både abbor, gjedde og røye på denne wobbleren."

"Vi har tidligere testet både sluker og spinnere, og noterer at wobblere utvilsomt drar like mange ørreter - og at de i tillegg er større. Vi har registert langt flere fangster over 500 gram under wobblertesten enn spinner- og sluktesten, derom hersker iallfall ingen tvil."

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Andre kjøpte også
Support