436237

Prey Vibro Target Green Tiger 9g 5cm

Ekstremt naturtro finish

Varenr: 247123
79,-Kampanjepris
169,-Ordinær pris
FargevariantGreen Tiger
Vis varianter som liste
-+
2 stk på nettlager
  • 3Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Prey Vibro Target, det beste fra to verdener. Prey Target-wobblere er velprøvde, har utallige storfisker på samvittigheten og har bevist til gangs at de fortjener å være med på de fleste fisketurer.

 

  • 5cm & 9g
  • Perfekt til ørret, abbor, røye og mye mer.
  • Rasslekuler
  • Ekstremt naturtro finish

 

Såkalte rattlebaits blir også stadig mer populære blant storfiskjegere landet over, og for arter som ørret, sjøørret, røye og ikke minst abbor har disse godbitene rett og slett vært en katastrofe, selvsagt med positivt fortegn for oss fiskere.

Rattlebaits fanger nemlig fisk over en lav sko. Med dette som bakteppe har Prey kombinert det beste fra to verdener, og laget Prey Vibro Target. Prey Vibro Target har den karakteristiske gangen og den flatklemte og vertikalstående utformingen til et klassisk rattlebait.

 

Det robuste materialet og de ekstremt naturtro fargene fra Prey Target-wobblerne er videreført til Prey Vibro Target-serien. Prey Vibro Target er ikke utstyrt med hakeskje slik som wobblerne, men den flate utformingen på toppen av hodet gjør likevel at den dykker ned til rundt en meter ved direkte innsveiving.

 

Dette gir hissige, vibrerende svømmebevegelser som igjen aktiverer raslekulen i buken, og signaliserer til rovfisken at lunsjen er servert! Prey Vibro Target er 5 centimeter lang og veier 9 gram. Den er synkende, og kan dermed fiskes inn på ønsket dyp. Den leveres i fem gjennomprøvde imitasjonsfarger fra naturens eget matfat, samt en klassisk Tiger-variant for de dagene da den vanlige maten ikke er god nok.

 

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Alternativer
Velg
Fra 149,-
100+
Andre kjøpte også
Support