134867 134867

Prey Deep Target Makrell 10cm

Langtkastende suspending wobbler

Varenr: 152771
169,-
-+
12 stk på nettlager
  • 1Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Prey Deep Target wobbler er suspending og kaster langt. Dette er meget gode kastewobblere ved siden av gode svømmeegenskaper i hardtstrømmende vann.

 

Prey Target er wobblere med flere unike egenskaper som predatorene garantert kommer til å like! De kaster langt, de svømmer som det naturlige byttet, og har en kroppsfasong som gir god silhuett. Flere av de har også kledd seg ut i naturens egen drakt for å lure de mest mistenksomme til en matbit.

 

Den ovale splittringen i front gir stabile og naturtro svømmebevegelser selv i dorgefart opp mot 5 knop. Med raslekuler i buken blir predatorer fort bytter. Leveres i flere naturtro imitasjoner, men også skrikende fantasifarger som trigger til harde hugg.

 

Her får du fiskeopplevelser og kasteegenskaper du aldri har opplevd med wobblere tidligere!

 

Prey Deep Target 8,5cm – 15g Suspending

Er suspending, altså vektløs i vann. Den dykker ned til 1,5-2,5 meter (Deep Diver) ved direkte innsveiving og blir stående på den dybden hvor sveivingen stoppes. Denne tolererer hardt strømmende vann meget godt, noe som gjør den optimal som kastewobbler etter sjøørret og laks i elva, samt dorgefiske med hastigheter opp til 5 knop. Innsjøørret, sjøørret, laks og andre predatorer bør svømme dypt for å unngå dette måltidet.

 

Prey Deep Target 10cm – 17g Suspending

Er suspending, altså vektløs i vann. Den dykker ned til 3–5 meter  (Deep Diver) ved direkte innsveiving og blir stående på den dybden hvor sveivingen stoppes. Denne tolererer hardt strømmende vann og dorgehastighet opp mot 5 knop. Innsjøørret, sjøørret, laks og alle andre predatorer bør svømme dypt for å unngå denne godbiten!

 

Farger

  • 322 Blue Herring
  • 322 Pure Herring
  • 411 Brown Trout
  • 426 Smolt
  • 478 Pure Minnow
  • 17 Makrell
  • 616 Brisling

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Andre kjøpte også
Support