320790

Prey Winder Triple V2 PLDN-12 II-Speed

480m, 0,33mm - Narrow

Varenr: 208898
5 399,-
Ubekreftet 15.07.2022
 • 2Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Send meg mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAlternativerAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Prey Winder Triple V2 PLDN-12 II-Speed er en patentert kraftpakke av ei snelle med trippelt bremseskivesystem i karbon! Her får du en bremsekraft opp til hele 40 lbs(!) på strike-posisjonen, og 50 lbs. på maks brems.

 

Denne stopper nok det meste i norske farvann samtidig som den passer perfekt til lettere Big Game-fiske utenlands. Spolen er av type Narrow Spool, som er gjort smalere for å begrense unødvendig snøremengde, og gir bedre balanse i utstyret. Vekt 680 g.

 

Her bør kveita passe seg for whiplash!

 

 • 2 gir
 • Rustfrie presisjonskulelager
 • 100% presisjonsfrest av et stykke 6061-T6 aluminium
 • Presisjonsfreste rustfrie komponenter innvendig
 • Drev med 303 graders tannvinkel øker grep og holdbarhet
 • Triple «våte» karbon bremseskiver for økt kraft, jevnhet og holdbarhet.
 • Bøyle for låsing av snella til stanga
 • Spakbrems for optimal kontroll
 • Maks bremsekraft 22 kg.
 • Knarr

 Flere kveiter over de magiske 100 har allerede måtte gi tapt og snella er i dag i bruk på mange fiskecamper i Nord-Norge. Snellene er frest ut av ett stykke aluminium og alle deler er i rustfritt stål eller korrosjonsbestandige materialer. En god, kompakt og moderne kvalitetssnelle til tøft havfiske!

 

Spoledesign for maksimal kraft

Spolen er produsert med tanke på maksimum styrke. Materialet som er bruk er såkalt 6061-T6 aluminium. En hard anodisert legering er i tillegg lagt på for ekstra holdbarhet.


 

6 kulelager

6 presisjons kulelager i rustfritt stål, hvor 4 av de er gummiforseglet for maksimal vanntetthet. 2 High Speed kulelager i spolen, gir maksimale rulleegenskaper ved kast eller utslipp.

 

Trippelt bremsesystem

Triple snella er konstruert med et nytt revolusjonerende bremsesystem som gir deg bremsekraft på hele 50 lbs. på maks og 40 lbs. på full strike, samtidig som fri spole er opprettholdt. De triple bremseskivene i karbon gir maksimal jevnhet i denne unike kraftpakka av ei snelle.

 

Spiralformkuttede drev

PLDN Triple er utstyrt med drev kuttet i spiralform. Det rustfrie drevet har 303 graders vinkel på «tennene» som griper bedre tak enn drev med rette tenner. Dette forbedrer holdbarheten og gir en «smoothere» og «tightere» gange.

 

Anti-Revers system

Det nye anti revers systemet gir en mer sikker, holdbar og lydløs bak sperre.

 

Two Speed

To gir på snella gir et maksimum av valgfrihet for alle typer fiske. Høygiret blir ofte brukt til hurtig innsveiving av jigg og pilker gjennom vannlaget, eller når man ellers trenger å sveive fort inn. Lavgiret kommer til sin rett når det skal pumpes opp fisk eller sveive inn tyngre lodd fra større dyp - som en vinsj!

 

 

Prey Winder Triple V2VektUtvekslingGirKapasitet
PLDN-12 II-speed V2680 g1:6,2/1:3,320,33/480 m

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Alternativer
Lawson GTR T15 Single Speed Lever Drag
32%
1 299,-
1 899,-
Andre kjøpte også
Support