632249

PowerPro Vermillon Red 275m 0,19mm

Ultrasterk multifilament snøre

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

PowerPro Vermillon red multifilament snøre. I de siste årene har det vært en galskap blant sportsfiskere å bruke rød line. Men hvorfor? Logikken bak denne trenden er i stor grad basert på fargespekteret i vannet. Siden røde nyanser er den første fargen som falmer, antas det at ved å bruke rød farget line vil sportsfiskerens line "forsvinne" under vann. Sannheten er at rødt ikke forsvinner, men faktisk blir til en grå tone som vil bidra til å blande linen inn i bakgrunnen og bli mye mindre synlig for de fleste fiskearter.

 

  • Flettet av 100% Spectra fiber - et registrert varemerke for Honeywell International
  • Spol direkte fra esken
  • Innebygd kutteverktøy
  • Pakken beskytter resterende line
  • Spole teip inkludert

 

Fargen rød vil forsvinne på en dybde av 14 fot. Derfor er det røde snørett ideelt når man fisker på dyp som 14 fot eller mer. Enten du fisker etter abbor, trolling etter innsjøørret, sjøørret eller laks, eller bunnfiske i dype elver, bør Power Pro Vermillion Red multifilament være på snellen din.

 

Med PowerPros proprietære Enhanced Body Technology (EBT) og Spectra fibre, er PowerPro den rundeste, glatteste og letteste Superline å bruke på markedet. Uovertruffen følsomhet og kroksettingsevne lar deg føle den minste bevegelse og sette kroken med selvtillit. Motstandsdyktig mot slitasje for fiske i alle typer strukturer, er den glatt og smidig for overlegen kasteevne. Perfekt for baitcast eller haspelsnelle, dens overlegne styrke-til-størrelsesforhold gjør det også mulig å fiske med lettere og mer kompakte sneller.

 

 

DiameterBruddstyrke
0,10mm5kg
0,13mm8kg
0,15mm9kg
0,19mm13kg
0,23mm15kg
0,28mm20kg
0,32mm24kg
0,36mm30kg
0,41mm40kg

 

 

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Andre kjøpte også
Support