632213

PowerPro Vermillon Red 455m 0,28mm

Ultrasterk multifilament snøre

Varenr: 260600
999,-
0 stk på nettlager. Leveringstid til lager ved bestilling ca. 7 dager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Få mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørSupport
Beskrivelse

PowerPro Spectra Vermillion Red

 

Nå introduserer vi PowerPro Spectra flettet line i Vermillion Red. I de siste årene har det vært en galskap blant sportsfiskere for å bruke rød line. Men hvorfor? Logikken bak denne trenden er i stor grad basert på fargespekteret i vannet. Siden røde nyanser er den første fargen som falmer, antas det at ved å bruke rød farget line vil sportsfiskerens line "forsvinne" under vann. Sannheten er at rødt ikke forsvinner, men faktisk blir til en grå tone som vil bidra til å blande linen inn i bakgrunnen og bli mye mindre synlig for de fleste fiskearter.

 

Fargen rød vil helt forsvinne på en dybde av 14 fot. Derfor er rød line ideell når man fisker i dyp på 20 fot eller mer. Enten du fisker dypt etter bass, trolling etter innsjøørret, ørret eller laks, eller bunnfiske i dype elver, bør Power Pro Vermillion Red Spectra flettet line være på snellen din.

 

Med PowerPros proprietære Enhanced Body Technology (EBT) er PowerPro Spectra flettet line i Vermillion Red den rundeste, glatteste og letteste Superline å bruke på markedet. Uovertruffen følsomhet og kroksettingsevne lar deg føle den minste bevegelse og sette kroken med selvtillit. Motstandsdyktig mot slitasje for fiske i alle typer strukturer, er den glatt og smidig for overlegen kasteevne. Perfekt for rulle eller haspelsnelle, dens overlegne styrke-til-størrelsesforhold gjør det også mulig å fiske med lettere og mer kompakte snelle.

 

  • Flettet av 100% Spectra fiber - et registrert varemerke for Honeywell International
  • Spol direkte fra esken
  • Innebygd kutteverktøy
  • Pakken beskytter resterende line
  • Arbor-tape inkludert
Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Support