632205

PowerPro Hi-Vis Yellow 1370m 0,41 mm

Multifilament snøre

Varenr: 260598
2 359,-
-+
3 stk på nettlager
  • 2Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

PowerPro Hi-Vis Yellow

 
PowerPro Hi-Vis Yellow er en høykvalitets multifilament fiskeline som er designet for å gi deg den beste ytelsen og synligheten mens du fisker. Den er laget av ultra-sterkt Spectra-fiber som er vevd sammen for å gi en rund og jevn fletting. Dette gir en jevn overflate som er glatt og sterk.
 
Den høye synligheten til PowerPro Hi-Vis Yellow gjør at du enkelt kan se linens plassering og bevegelser i vannet, noe som er spesielt nyttig når du fisker i dårlige lysforhold eller i vann med mye vegetasjon eller skjul.
 
PowerPro Hi-Vis Yellow er også svært slitesterk, og den tåler mye slitasje og påkjenninger. Den er også motstandsdyktig mot sollys, kjemikalier og vann, noe som gjør den ideell for både saltvanns- og ferskvannsfiske.
 
Denne fiske linen er tilgjengelig i ulike størrelser, slik at du kan velge den som passer best for ditt fiskebehov. Enten du er en erfaren fisker eller nybegynner, vil PowerPro Hi-Vis Yellow gi deg den kvaliteten og synligheten du trenger for å gjøre fiskeopplevelsen din så vellykket som mulig.
 
Spesifikasjoner:   
PowerPro 1370 m 0,41 mm  40 kg   1370 m   
Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Andre kjøpte også
Support