99973
BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse
PowerPro Hi-Vis Yellow er flettet av nyeste generasjon Spectra Fiber og har en helt unik overflatebehandling. Dette gir snøret mange fordeler under praktisk fiske. Power Pro har en nærmest rund profil takket være fletteteknikken som er brukt. Dette gir mindre sjanse for at snøret skjærer inn i spolen og låser seg slik ovale profiler har en tendens til å gjøre.
 
At dimensjonen oppgitt på pakken stemmer med virkelighetens verden, burde selvsagt vært totalt unødvendigå måtte nevne, men praksis har vist at dette er vel verdt å poengtere.
 
Dette betyr at du kan forholde deg til oppgitt kapasitet på snellen din igjen. Power Pro’s unike overflatebehandling og fletteteknikk gir også overlegne egenskaper hva slitasje angår. Den superglatte overfalten sørger i tillegg for at det er mindre friksjon ved kast og mindre slitasje på stangringer enn normalt. Power Pro er et mykt snøre! Dette betyr at den er nesten like ukomplisert å fiske med som tradisjonelle nylonsnører. Den er blant annet ikkelike følsom for knutetype som stivere snører. Knutestyrken er med dette også tilnærmet den samme som bruddstyrken!
 
Power Pro er et multifilamentsnøre du trygt kan prøve - det holder hva det lover!
 

Spesifikasjoner:
 
ModellBruddstyrke
PowerPro 0,13mm

8kg

PowerPro 0,15mm9kg
PowerPro 0,19mm13kg
PowerPro 0,23mm15kg
PowerPro 0,28mm20kg
PowerPro 0,32mm25kg
PowerPro 0,36mm30kg
PowerPro 0,41mm40kg

 
 
Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Andre kjøpte også
Support