289101 289101 289101 289101

Pers Kjøkken Premium Snabb Rødvin

Premium snabb med smak av rødvin

Varenr: 198468
79,-Kampanjepris
89,-Ordinær pris
-+
20+ stk på nettlager
  • 15Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Premium snabb med smak av rødvin er en klassisk og mild spekepølse som mange liker. Den tradisjonsrike resepten bruker førsteklasses storfe og svinekjøtt. Smakstilsatt med en god krydderblanding og rødvinsekstrakt.

 

Per’s Kjøkken AS ble i sin tid startet med formål om å produsere spekepløse snabber. Sortimentet har utviklet seg med årene. I dag produseres det et bredt spekematsortiment som dekker de fleste behov.

Per’s Kjøkken har en unik kultur for spekemat og de diplomfagutdannede pølsemakerne legger sin stolthet i å få frem de beste produktene som markedet kan by på. Produkter fra Per’s Kjøkken har fått en rekke NM titler og medaljer opp gjennom årene.

 

Saltinnhold

Per’s Kjøkken sine produkter har et saltinnhold som tilfredsstiller anbefalingene i «Salt og Saltparnerskapsavtalen». Produktene er uten allergener og teksten «kan inneholde spor av» er fjernet på alle deklarasjoner.

 

Vekt

260 gram

 

Ingredienser

Til 100 g ferdig vare er anvendt 143 g kjøttråvare (svinekjøtt, storfekjøtt, spekk), salt, krydder, maltodextrin, aroma, startkultur, konserveringsmiddel (E250), antioksidant(E301). Røkt med bøkeflis.

 

Næringsinnhold

Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:2095kJ /506 kcal, Fett:45,4 g, hvorav mettede fettsyrer 19 g, Karbohydrater:1,9 g, hvorav sukkerarter:1 g, Protein:22,6 g, Salt:5,6 g.

 

Om Per’s Kjøkken AS

Per’s Kjøkken AS ble etablert i 1961 av Per Sørensen. I dag er det 2. generasjon ved Tore Sørensen som leder firmaet i Sandefjord.


Per’s Kjøkken sin målsetning er å være blant de beste innen de produktsegmentene de produserer. De ser betydningen av fagkunnskap og har medarbeidere med ulik bakgrunn og bred kompetanse for å være blant Norges ledende kjøttforedlingsbedrifter.

 

 

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Support