289092 289092 289092 289092

Pers Kjøkken Premium Snabb Ungarsk

Premium snabb med smak av Ungarn

Varenr: 198465
89,-
0 stk på nettlager.
  • 5Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Premium snabb med smak av Ungarn er en spekepølse med litt fart i. Laget på tradisjonsrik resept av førsteklasses storfe og svinekjøtt. Smakstilsatt med en litt sterk krydderblanding - som også passer godt på toppen av en pizza.

 

Per’s Kjøkken AS ble i sin tid startet med formål om å produsere spekepløse snabber. Sortimentet har utviklet seg med årene. I dag produseres det et bredt spekematsortiment som dekker de fleste behov.

Per’s Kjøkken har en unik kultur for spekemat og de diplomfagutdannede pølsemakerne legger sin stolthet i å få frem de beste produktene som markedet kan by på. Produkter fra Per’s Kjøkken har fått en rekke NM titler og medaljer opp gjennom årene.

 

Saltinnhold

Per’s Kjøkken sine produkter har et saltinnhold som tilfredsstiller anbefalingene i «Salt og Saltparnerskapsavtalen». Produktene er uten allergener og teksten «kan inneholde spor av» er fjernet på alle deklarasjoner.

 

Vekt

260 gram

 

Ingredienser

Til 100 g ferdig vare er anvendt 143 g kjøttråvare (svinekjøtt, storfekjøtt, spekk, storfe hjertekjøtt, svinetunger), salt, krydder, druesukker, aroma, startkultur, konserveringsmiddel (E250), farge (E162). Røkt med bøkeflis.

 

Næringsinnhold

Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:2035kJ /492 kcal, Fett:43,9 g, hvorav mettede fettsyrer 18 g, Karbohydrater:1,9 g, hvorav sukkerarter:1,1 g, Protein:22,3 g, Salt:5,6 g.

 

Om Per’s Kjøkken AS

Per’s Kjøkken AS ble etablert i 1961 av Per Sørensen. I dag er det 2. generasjon ved Tore Sørensen som leder firmaet i Sandefjord.


Per’s Kjøkken sin målsetning er å være blant de beste innen de produktsegmentene de produserer. De ser betydningen av fagkunnskap og har medarbeidere med ulik bakgrunn og bred kompetanse for å være blant Norges ledende kjøttforedlingsbedrifter.

 

 

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Support