131947 131947 131947 131947 131947 131947 131947

Pedag Viva Outdoor innleggssåle 39

Den aktive fotsengen for tursko

Varenr: 149057
179,-
-+
6 stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

1 000 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse
Pedag Viva Outdoor innleggssåle
Den aktive fotsengen for arbeids- og tursko 
  • Slitasjebestandig overflate 
  • Aktivt kullfilter 
  • Jutefilt + sklisikring 
  • Heldemping 
  • Pelotte for tverrplattfot 
  • Støtte for lengdebuen 
Pedag VIVA ® OUTDOOR innleggssåler er den ideelle støttesålen for aktive mennesker: når du er på fotturer, i skog og mark - pedag VIVA ®OUTDOOR innleggssåler vil gi deg følelsen av å gå på luft. Sålene gir deg maksimal komfort når som helst og hvor som helst.

Den anatomisk formede aktive fotstøtten, gjør den egnet for alle typer arbeid og fritidsaktiviteter. .

Svært motstandsdyktig og slitesterk overflate av absorberende filt, som holder føttene tørre. Den inneholder også et spesielt filter laget av aktivt kull som nøytraliserer fotlukt og garanterer optimalhygiene inni skoene dine. Sammen med den komfortable fotsengen, som er felles for alle VIVA ® produktene. Er VIVA ® OUTDOORdet perfekte valget for de som søker innleggssåler som kan brukes i lukkede vernesko eller som liker å tilbringe fritiden sin utenfor-døren.
 
Pedag VIVA ® OUTDOOR innleggssåler vil holde føttene friske og forebygger symptomer på utmattelse - det være seg på jobb eller i fritiden.
 
Det slitasjebestandige oversjiktet er hudvennlig og svært holdbart. Det lateksfrie spesialfilteret med aktivt kull binder fotlukt effektivt, lar føttene puste og sørger for optimal fothygiene. Den naturlige jutefilten puster, har god sugeevne og er temperaturutlignende – for et behagelig inneklima i skoene også ved høye belastninger.
 
Helputen er støtdempende og avlaster hæl, ledd, hofte, rygg og nakke. Pelotten forebygger tverrplattfot og lindrer tverrplattfot-problemer. Den langsgående buestøtten støtter lengdebuen og forebygger tretthetstegn. Bidra til at foten beholder sin sunne form
 
Leveres i størrelsene 36 – 48 
 
Anerkjent av det amerikanske forbundet for fotleger.
Quality Management System i henhold til DIN EN ISO 13485
Tilbehør
Alfa Militær M/77 Forsvarets marsjstøvel
Velg
16%
1 595,-
1 899,-
100+
Alternativer
Andre kjøpte også
Support
131947