438976

Patagonia Home Water Trout Ink Black XL

T-skjorte i organisk bomull, herre

Varenr: 248033
649,-
-+
2 stk på nettlager
  • 1Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Patagonia M Home Water Trout er en T-skjorte som er laget av økologisk bomull og er poerfekt for sportsfiskere som bryr seg om å lage mindre avtrykk med produktene de bruker enn med vanlige produkter.

 

Som sportsfiskere ser vi de dramatiske effektene klimaendringene til syvende og sist planeten vår og vårt utøvelse av friluftslivet.

 

Vi må beskytte vårt "home water". Fordi denne t-skjorten er laget av økologisk bomull, bruker den mindre vann og lager mindre CO2 enn en vanlig bomulls-T-skjorte. Fair Trade Certified™ sydd.

 

  • Laget av mykt 100% organisk bomullsstoff
  • Vekt: 153g

 

Litt om Pategonia

Patagonia ble etablert av fjellklatreren, miljøverneren og forretningsmannen Yvon Chouinard tilbake i 1970. Chouinard hadde da akkurat solgt sitt hjertebarn Chouinard Equipment - nå bedre kjent som Black Diamond. Fra starten hvor man produserte klatreutstyr, er Patagonia i dag kjent for klær, sko og ryggsekker til klatring, surfing, ski, snowboard, løping utenfor alfarvei og ikke minst, fluefiske.

Skitt Fiske er stolte av å kunne tilby et bredt utvalg innenfor vår kategori av Patagonia.

Alt er selvfølgelig laget i ypperste kvalitet og med tekniske finesser som konkurrentene misunner Patagonia. Deres miljøprofil, holdning til alt liv på jorda og ikke minst sårbarheten til vår egen jordklode, er unik. Vi anbefaler alle å lese boken "Let My People Go Surfing" av Yvon Chouinard.

Besøk gjerne Patagonia på deres websider for mer info.

Patagonia - Build the best product, cause no unnecessary harm, use business to inspire and implement solutions to the environmental crisis. 

1% For The Planet Patagonia har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetning til en kjent miljøvernorganisasjon. Så når du velger et produkt fra Patagonia tar du også et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet.

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Andre kjøpte også
Support