423749 423749 423749 423749

Patagonia Refugio Day Pack 30L Black

Romslig Fair Trade dagstursekk

Varenr: 242981
1 599,-
-+
8 stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarSupport
Beskrivelse

Patagonia Refugio Day Pack ryggsekken har volumet og passformen til de fleste ryggsekkene fra Patagonia, som er bygget for effektivtitet når du er på farten og har plass til nædvendig utstyr som du tar meg på dagsturer.


For å motstå lett fuktighet har disse dagstur ryggsekkene en PFC-fri DWR-finish (holdbart vannavstøtende belegg som ikke inneholder perfluorert kjemi), alle stoffer er 100 % resirkulert polyester bortsett fra det elastiske nettingen til sidelommene, som er en blanding av 84 % resirkulert nylon/16 % spandex.

 

Avtakbart polstret omslag passer bærbare datamaskiner opptil 15" og har to drop-in lommer og en sikker lomme med glidelås for å holde penner, snorer og andre skrivebordsartikler for å lette overgangen fra jobb til lek.

 

  • Fair Trade Certified™ sydd
  • 19" lengde passer de fleste voksne ("Patagonia Refugio Fit")
  • Laget av 100 % resirkulert polyester med PFC-fri DWR-finish

 

Dedikert Desk Caddy-rom med plass til skrivesaker, ladekabler m.m., et stort hovedrom og en frontlomme hjelper deg med å holde dagen organisert og ofte brukte ting for hånden, både på tur og på vei til jobb.

 

Avtakbart polstret omslag passer bærbare datamaskiner opptil 15 tommer og har en sikker lomme med glidelås for å holde penner, ledninger og andre skrivebordsartikler for å lette overgangen fra jobb til fritid.

 

Oppheng for drikkesystem, gjennomgangshull og pustende bakpanel gjør deg klare for dagsturer ute på stian eller i sommerfjellet (drikkesystem er ikke inkludert).

 

Alle stoffer er 100 % resirkulert polyester bortsett fra det elastiske nettingen til sidelommene, som er en blanding av 84 % resirkulert nylon/16 % spandex

 

PFC-fritt slitesterkt vannavstøtende (DWR) belegg fjerner fuktighet og motstår flekkerPatagonia "Refugio Fit" med en lengde på 19 tommer passer de fleste voksne.

 

Refugio Daypack 26L

Har volumet og passformen til Patagonia sine dagstursekk-serie, laget for effektivt arbeid på farten og egnet utstyr som kan bæres på dagsturer, med muligheten til å takle enhver aktivitet når du er på faren.

 

Refugio Daypack 30L

Er den største av Patagonia sine hovedsekk-serie og har noen flere funksjoner og en litt større bærekapasitet for tyngre arbeidsbelastninger eller dager da du kanskje trenger treningsklær eller klatresko. Fair Trade Certified™ sydd.

 

Fair Trade Certified™ sydd

Denne gjenstanden oppfyller restriksjoner for håndbagasjestørrelse for de fleste flyselskaper (størrelsen må ikke overstige 45 lineære tommer når du legger til L+W+H; dette kan endres, så sjekk med flyselskapet ditt).

 

Resirkulert

98 % av vår linje bruker resirkulerte materialer.

 

Rettferdig handel

87 % av linjen vår er Fair Trade Certified™-sydd.

 

Tilgjengelige ryggsekkvolum

  • 26L
  • 30L

 

1% For The Planet Patagonia har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetning til en kjent miljøvernorganisasjon. Så når du velger et produkt fra Patagonia tar du også et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet.

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Support