354926

Patagonia Black Hole Duffel 55 L

Black w/Fitz Trout

Varenr: 220149
1 499,-
Midlertidig utsolgt hos leverandør
  • 1Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Send meg mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørSupport
Beskrivelse

Patagonia Black Hole Duffel er en ikonisk reisebag som er kjent for virkelig å tåle juling. Det finnes derfor utallige historier om Black Hole bager som har ekspedisjonsreist jorda rundt opptil flere ganger og alltid vist seg som et produkt til å stole på. Bagen har siden den ble lansert for flere år siden kommet i nye utgaver hvor soliditeten har vært en gjennomgående målsetting.

 

Black Hole Duffel er produsert i tykt, 900-denier, vannbestandig polyester med en TPU-laminat over for ekstra bestandighet. Den har polstrede skulder-remmer, samt bærestropp og i tillegg har den lommer på innsiden for en trygg oppbevaring. Bagen kan bæres enten som ryggsekk eller som vanlig bag.

 

  • Kommer i størrelsene: 55L, 70L og 100L
  • Kommer i fargene. Black, Black w/Fits Trout og  Corander Brown
  • Vekt: 55L (1165g), 70L (1440g) og 100L (1640g)

 

Litt om Pategonia

Patagonia ble etablert av fjellklatreren, miljøverneren og forretningsmannen Yvon Chouinard tilbake i 1970. Chouinard hadde da akkurat solgt sitt hjertebarn Chouinard Equipment - nå bedre kjent som Black Diamond. Fra starten hvor man produserte klatreutstyr, er Patagonia i dag kjent for klær, sko og ryggsekker til klatring, surfing, ski, snowboard, løping utenfor alfarvei og ikke minst, fluefiske.

Skitt Fiske er stolte av å kunne tilby et bredt utvalg innenfor vår kategori av Patagonia.

Alt er selvfølgelig laget i ypperste kvalitet og med tekniske finesser som konkurrentene misunner Patagonia. Deres miljøprofil, holdning til alt liv på jorda og ikke minst sårbarheten til vår egen jordklode, er unik. Vi anbefaler alle å lese boken "Let My People Go Surfing" av Yvon Chouinard.

Besøk gjerne Patagonia på deres websider for mer info.

Patagonia - Build the best product, cause no unnecessary harm, use business to inspire and implement solutions to the environmental crisis.

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Support