630161

Panther Martin InLine Swivel Spot Y 7g

Varenr: 260087
85,-
-+
1 stk på nettlager
  • 6Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Panther Martin InLine Swivel Spotted øker effektiviteten til spinnerene ved å integrerte InLine-svivler i en rett linje direkte på spinnerens roterende skaft. Dette eliminerer snørevridningene og behovet for å knyte på en svivel.

 

  • Integrerte svivler bygget i en rett linje direkte på spinnerens spinneraksel.
  • Praktisk med å ha svivlene ferdig festet til spinneakselen.
  • Eliminerer enhver snøretvistveller behov for å binde på en svirvel.
  • Reduserer vannmotstanden og forhindrer plantegress fra å feste seg..
  • Sonic Vibrations lokker til seg fisker og gjøre dem huggvillige.
  • Konvekst/konkavt blad spinner raskere og enklere..

 

Spinneren opprettholder også den velkjente effektiviteten til Panther Martin®-sluk. Det er en ny toppmoderne design som gjør livet enklere for sportsfiskere.

 

På Panther Martin InLine Swivel-serien brukes de mest populære og mest velprøvdekombinasjoenne på blad- og kroppsfarger. Det som gjør Panther Martins® så forskjellige og så unike er at de alle har integrerte InLine Swivels festet direkte til wireskaftet til spinnerene.

 

Dette gjør at disse nye Panther Martin®-lokkene opprettholder den samme flotte spinnevirkningen og den samme flotte fiskefangst-slukprofilen som Panther Martins® alltid har hatt. Enda bedre, det gir den ekstra lettheten og bekvemmeligheten ved å ha svivelen allerede festet til det spinnende skaftet.

 

I motsetning til spinnere hvor standard svivler er festet fremst på spinneren, er disse svivlene montert direkte på wireakselen. Som sådan beholder de den samme originale Panther Martin® spinnerprofiilen.

 

At dette InLine svivelsystemet er i en direkte rett linje, gjør at disse svivel-spinnerene fungerer bedre enn spinnere med en påbundet svivel. Dette reduserer også vannmotstand og motvirker at gress under vann setter seg fast. Det gjør spinnerene bedre og enklere å kaste og innsveivning. 

 

Farger

  • Spotted Black (B) (PMISSP-B
  • Spotted Yellow (Y) (PMISSP-Y)

 

Spinnervekter

  • 7 gram

 

Panther Martin produktnavn: Panther Martin® InLine Swivel™

 

Om Panther Martin - Over 65 års historikk med å hente inn de store fiskene.

Panther Martin er kjent som en av verdens beste spinnere. Det er den originale inline-spinneren. Den unike designen til det konvekse/konkave bladet med skaftet som går direkte gjennom bladet ble først introdusert i USA av Panther Martin.

 

Panther Martin er spesielt kjent for å fange ørret, men den har også gjennom årene vist seg å være virkelig effektiv for laks, steelhead, bass, gjedde, pickeral, muskie, crappie, panfish og mange andre arter.

 

Opp igjennom historien har det blitt solgt over 125 000 000 Panther Martin-sluk og antallet er raskt stigende. Det er virkelig et av verdens store spinner brands.

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Andre kjøpte også
Support